AVENUE: ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ (ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ… ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ)

Avenue_PinkPanther130x200KVclouseau

Ο Σεπτέμβριος θεωρείται από πολλούς η έναρξη της χρονιάς και όλοι ξεχύνονται στα καταστήματα για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών τους αλλά και για να αποκτήσουν τα φθινοπωρινά που χρειάζονται.

Το πρόβλημα είναι ένα: Πού θα πας για ψώνια; Εκείνος βαριέται να σε ακολουθεί από μαγαζί σε μαγαζί, το πιτσιρίκι σου προτιμά να παίξει παρά να μπαινοβγαίνει σε καταστήματα κι εσύ θες να απολαύσεις τα ψώνια σου χωρίς να ταλαιπωρήσεις την οικογένειά σου αλλά και τον εαυτό σου.

Η απάντηση είναι μια: AVENUE! Το εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι που προσφέρει ψώνια, άνεση και διασκέδαση με μια μεγάλη ποικιλία καταστημάτων για όλη την οικογένεια και για κάθε γούστο.

Όπως κάθε χρόνο, το AVENUE ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις οικογένειες για τις σχολικές τους αγορές. Θέλοντας να κάνει πιο εύκολη την επάνοδο των μικρών επισκεπτών, το AVENUE ετοίμασε μια σειρά εκδηλώσεων με ένα ξεχωριστό «επισκέπτη». Μαζί μας φέτος θα είναι ο Ροζ Πάνθηρας, που θα εμφανιστεί «ζωντανός» για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το πιο αστείο σχολείο για…ντετέκτιβ ανοίγει τις πόρτες του στο AVENUE  στις 7 Σεπτεμβρίου και έως τις 15 προετοιμάζει τους μικρούς για πολύ παιχνίδι και γέλιο στο μοναδικό σχολείο που θα στηθεί στο κέντρο του Εμπορικού Κέντρου. Τα παιδιά μπαίνουν στο «σχολείο», μεταμφιέζονται, παίρνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και η περιπέτεια ξεκινά!

Αναζήτηση  αποτυπωμάτων, ακολουθώντας τα ίχνη, η γλώσσα των ντετέκτιβ, παρακολούθηση, ανάλυση στοιχείων, αθόρυβη κίνηση γάτας είναι μερικά από τα μαθήματα. Στο τέλος, οι μικροί μας μαθητές θα πρέπει να δοκιμάσουν στην πράξη όσα έμαθαν και να φτάσουν με πολλή δράση  στη λύση του μυστηρίου.

Σε μια τελετή γεμάτη ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από όλους, τα παιδιά παίρνουν τα πτυχία τους από τον αγαπημένο τους Ροζ Πάνθηρα και οι γονείς-συνοδοί τα φωτογραφίζουν. Έτσι θα θυμούνται πάντα ότι τα κατάφεραν και θα νιώθουν περήφανοι για αυτήν την αξέχαστη εμπειρία που έζησαν στο AVENUE!

Ο Ροζ Πάνθηρας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη για όλους αυτό το φθινόπωρο στο AVENUE.

Καθημερινές 17.00-21.00

Σάββατα 12.00-20.00

DJI_0003

AVENUE Mall Athens. Λ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι. Τ.2106100901

www.avenuemall.gr

Leave a Reply