ΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ… ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ

1Όπως, λογικά, έχετε ήδη ενημερωθεί, “Ο κόσμος ανάποδα”, η λατρεμένη μουσικοχορευτική παράσταση της ομάδας Κοπέρνικος επιστρέφει για τρεις μόνο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής. Εμείς έχουμε ήδη κλείσει τις θέσεις μας, αλλά επειδή υπεραγαπάμε Κοπέρνικο, δεν αντέξαμε και κάναμε μια επίσκεψη στις πρόβες της ομάδας!
Οι πρόβες γίνονται σε έναν open space χώρο πίσω στο Κουκάκι με πανταχού παρόντες τους τραγουδιστές Τίμο Δασκαλόπουλο, Μαρία Παπαγεωργίου, Παντελή Ραβδά, τους ηθοποιούς Ορέστη Τζιόβα και Γιάννη Δρακόπουλο, τον χορογράφο Θάνο Δασκαλόπουλο, τον σκηνοθέτη Γκάυ Στεφάνου, τους συγγραφείς Έμη και Άγγελο (ο οποίος παίζει ζωντανά πιάνο για τις ανάγκες των προβών) την Μαρία Ξυδάκη, την υπέυθυνη οργάνωσης της Ομάδας και ενίοτε κάποιους λιλιπούτειους fan!!!
Στην κεντρική φωτογραφία, βλέπετε τον αφελή Λουδοβίκο και τον ξερόλα Φρειδερίκο που κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, με άπειρη παιδικότητα και αφέλεια. Εδώ αναρωτιούνται ποιος είναι ο πιο ψηλός! Για όσους δεν το γνωρίζουν, ένας λάθος υπολογισμός πρόκειται να φέρει τους δύο αξιαγάπητους χαρακτήρες, ανάμεσα στους θεατές. Με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο τους, οι δύο πρωταγωνιστές θα προκαλέσουν αλλεπάλληλες γκάφες και παρεξηγήσεις και θα οδηγήσουν σιγά σιγά την παράσταση σε μια ανεξέλεγκτη πορεία!
2
Στη δεύτερη φωτογραφία έχουν μεταμορφωθεί σε δασκάλους αριθμητικής περιμένοντας από το κοινό-παιδιά να βρουν τη λύση στο αλλόκοτο μαθηματικό πρόβλημα που θέτουν.
3
Εδώ, όπως είναι προφανές, έχουν γίνει οι πειρατές της Τσιχλόφουσκας, άγριοι και αιμοβόροι, που υπερηφανεύονται ότι “η βρώμα είναι το άλλο τους μισό!

4Όπως βλέπετε, όλα είναι έτοιμα ώστε οι τραγουδιστές να μεταμορφωθούν άλλοτε σε κινέζους, άλλοτε σε κανίβαλους και άλλοτε σε τουρίστες που αναζητούν τη Φάλαινα Φαρφάλα για να χορέψουν μαζί της.

Αν είστε από 3 έως 103 ετών ελάτε την Κυριακή 29 Απριλίου στις 12:00 ή/ και την Κυριακή 6 Μαΐου στις 12:00 ή στις 15:00 στην Αίθουσα Banquet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σας εγγυόμαστε ότι θα περάσετε τέλεια! Εκεί θα σας υποδεχτεί μια εντυπωσιακή ομάδα ηθοποιών, τραγουδιστών και μουσικών, που συνδυάζουν με μαεστρία διαδραστικό παιχνίδι, απολαυστικούς χιουμοριστικούς διαλόγους και πολύ χορό.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Leave a Reply