ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΓΕΜΑΤΟ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ZUCCHERINO

Zuccherino Easter 18 (9)Το φετινό Πάσχα θα έχει άρωμα μαστίχας, πλούσια γεύση σοκολάτας και πολύ χρώμα! Το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή σας περνώντας έξω από ένα ζαχαροπλαστείο Zuccherino τις ημέρες του Πάσχα είναι η γεμάτη χρώματα βιτρίνα του. Πασχαλινά αυγά τυλιγμένα με υφάσματα στα πιο ανοιξιάτικα χρώματα αλλά και custom-made σοκολατένια αυγά με τους αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων.

Zuccherino Easter 18 (11)

Πλησιάζοντας λίγο πιο κοντά, θα σας συνεπάρει η μυρωδιά από τη μαστίχα και το μαχλέπι. Μιλάμε φυσικά για τα πολίτικα τσουρέκια των ζαχαροπλαστείων Zuccherino. Αφράτα και λαχταριστά, είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά, όπως και τα σμυρνέικα κουλούρια.

Zuccherino Easter 18 (4)

Όσο για εκείνους που νηστεύουν, οι chef patissiers τους έχουν ετοιμάσει και φέτος μία μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα γλυκά και όχι μόνο. Στις βιτρίνες τους σας περιμένουν πολλές γεύσεις από νηστίσιμα παγωτά sorbetto σε γεύσεις φρούτων αλλά και extra dark chocolate για τους φανατικούς της σοκολάτας. Δε μένουν όμως μόνο εκεί, ετοιμάζουν προτάσεις παγωτού και για το πασχαλινό σας τραπέζι, όπως παγωτό τσουρέκι, μπακλαβάς και μαστίχα-ρόδι.

Zuccherino Easter 18 (3)

Τέλος, έχοντας δημιουργήσει παράδοση στο είδος, τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε πασχαλινά είδη χωρίς γλουτένη.

Zuccherino Easter 18 (5)

Αν λοιπόν είστε από εκείνους τους νονούς που υπεραγαπάτε και κακομαθαίνετε τα βαφτιστήρια σας, κάντε τους το πιο όμορφο δώρο με τις ολόφρεσκες και λαχταριστές δημιουργίες των Zuccherino. Αν πάλι είστε από εκείνους που νιώθουν πιο παιδιά από τα βαφτιστήρια τους και πάρετε ένα αυγό Batman και για εσάς, να ξέρετε, θα μείνει μεταξύ μας.

Zuccherino Easter 18 (6)

Καλή Ανάσταση με υγεία και όμορφες στιγμές!

Zuccherino

Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, 210 98 45 238, 210 98 30 869

Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π. Φάληρο 210 98 30 049

2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590

Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

Ε. info@zuccherino.gr

www.zuccherino.gr

Facebook: https://el-gr.facebook.com/zuccherino.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/zuccherino.gr/

Leave a Reply