ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΤο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά και οι εκδόσεις Μάρτης γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 31 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην παρουσίαση του βιβλίου Επτά παραμύθια μία ιστορία: ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν του Γιώργου Νανούρη, σε εικονογράφηση Φίλιππου Φωτιάδη.

Ελάτε να γνωρίσετε τους ήρωες του βιβλίου και να τους δείτε να ζωντανεύουν σε μια διαδραστική αφήγηση παρέα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα», τα «Κόκκινα παπούτσια», η «Πριγκίπισσα και το μπιζέλι», ο «Ξύλινος στρατιώτης», το «Μαγικό σεντούκι», ο «Χιονάνθρωπος» και το «Έλατο» είναι κλασικά και αγαπημένα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Νανούρης τα συνυφαίνει σε μία ευφάνταστη ιστορία και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με την ξεχωριστή του εικονογράφηση στο βιβλίο των εκδόσεων Μάρτης «Επτά παραμύθια μία ιστορία. Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν». Η έκδοση βασίζεται στην παράσταση «Τα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν», που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή μουσικών της Καμεράτας υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Βλάχου.

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Λ. Κηφισίας 310, Κηφισιά | Τ. 210 80 75 792

Leave a Reply