ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ

Gregory's_191__Λοιπόν, είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς μας νιώθετε. Καθημερινή. Πρωινό ξύπνημα. Πολύ πρωινό ξύπνημα. 4 άνθρωποι, δυο ενήλικες και δυο παιδιά, πρέπει να σηκωθούν/ πλυθούν/ ντυθούν/ πάρουν πρωινό/ φύγουν για δουλειές και σχολείο, έχοντας στις τσάντες τους και σνακ για δουλειές και σχολείο. Νύστα. Πολλή νύστα. Ένα μπάνιο. Τέσσερις wannabe ένοικοί του. Αγώνας δρόμου για το ποιος θα μπει πρώτος. Πού είναι τα ρούχα; Πού είναι οι κάλτσεςq Πού είναι οι τσάντες; Πού είναι το κινητό μου; Πού είναι ο μπαμπάς; Πού είναι το τάπερ; Πού είναι η μπάλα, οέο;

Oh yes. Τις καθημερινές η μπάλα μάλλον χάνεται! Το να ετοιμάσουμε πρωινό και να φύγουμε σώοι και αβλαβείς για δουλείες και σχολείο είναι λίγο… μαρτυρικό και μάλλον τρώμε πρόχειρα και οι καφέδες μας είναι… καραβίσιοι! Το Σάββατο, λοιπόν, δικαιούμαστε λίγη περιποίηση. Ανακαλύψαμε μια λύση που συνδυάζει και τους τέσσερίς μας, τις ανάγκες μας και τα γευστικά μας γούστα! Οι λέξεις-κλειδιά είναι δύο: Delivery και Γρηγόρης. Πάμε, λοιπόν, αναλυτικά:

Πρωινό Σαββάτου. Ξύπνημα αργά. Χουζούρεμα. Αγκαλιές στο κρεβάτι. Επιτρέπεται λίγη τηλεόραση για τα παιδιά και επιβάλλεται πολύ διάβασμα για τους γονείς. Οπότε, πιάνουμε καναπέδες και δεν μπαίνουμε καν στην κουζίνα. Μη μας πείτε ανοικοκύρευτους. Απλά κουρασμένοι είμαστε και θέλουμε λίγο pampering! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο Γρηγόρης.

Gregory's_174__

Για τη μανούλα (εμένα καλέ) και τον μπαμπάκα (τον καλό μου καλέ) καφές delivery. Προσέξτε, τώρα. Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ περίπου 35 διαφορετικών ειδών καφέ. Το ένα Σάββατο εγώ θα πάρω έναν κλασικό γαλλικό, εκείνος έναν Frozito, το επόμενο Σάββατο εγώ έναν flat white, εκείνος un capuccino ή έναν crema freddo κ.ο.κ. Ό,τι μας κάνει κέφι, ανάλογα με τον καιρό, με τη διάθεσή μας, με τ’ άστρα, με το πρόγραμμα που έχουμε, έρχεται στην πόρτα μας με ένα κλικ. Για τα δε παιδιά καταφτάνει φρεσκοστυμμένος χυμόςπορτοκάλι, ή ανάμεικτος ή και εποχιακός. Καμιά φορά, στο τσακίρ κέφι μας, παραλείπουμε τον υγιεινό χυμό και τους κερνάμε ένα babyccino (ζεστό γάλα με αφρόγαλα) ή μια ζεστή σοκολάτα και έχουν την ψευδαίσθηση ότι μεγάλωσαν και ότι πίνουν καφεδάκι μαζί μας.

Gregory's_182__

Τα καλύτερα, όμως, σας τα κράτησα για το τέλος. Νηστικοί νομίζετε ότι περνάμε τα πρωινά του Σαββάτου μας; Παίρνουμε δυνάμεις, κάνοντας χρήση και της υπηρεσίας delivery σε σάντουιτς με απίστευτη ποικιλία. Θέλουμε φραντζολάκι με σαλάµι αέρος και γραβιέρα Νάξου; Με ένα κλικ, στην πόρτα μας. Θέλουμε τοστ ζαμπόν τυρί; Κλικ κι έφτασε, λέμε. Θέλουμε κάτι πιο… εξαντρίκ όπως, χειροποίητη focaccia με φιλετάκια κοτόπουλο; Βγάζει φτερά και προσγειώνεται στο σαλόνι μας! Ας μην μιλήσω, δε, για τις τορτίγιες και τα μπριοσάκια! (Αν και προσωπικά, ως λάτρης του κλασικού, συχνά επιλέγω κουλούρια Θεσσαλονίκηςκλασικά ή σίκαλης).

Gregory's_227__

Έτσι περνάμε τεμπέλικα και χουχουλιάρικα τα πρωινά του Σαββάτου μας, ξέροντας ότι απολαμβάνουμε προϊόντα με προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες συνταγές και φυσικά τον καλύτερο καφέ της Ελλάδας.  Τώρα που το μάθαμε, δεν το αλλάζουμε με τίποτα!

Gregory's_130__

Κλείνοντας το παρόν κείμενο, θέλω να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη (τον έχω πλάσει σαν άνθρωπο στο μυαλό μου, να το ξέρετε, αν μπορούσα να ζωγραφίσω καλά θα σας έκανα και την εικόνα του να δείτε πώς τον έχω φανταστεί) για τη νέα υπηρεσία του e-order, χάρη στην οποία παραγγέλνεις σε 3 απλά βήματα εύκολα και γρήγορα online και σου έρχεται εντός ολίγου delivery με ό,τι βάλει ο νους σου. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται καν να ανοίξεις υπολογιστή, αφού πλέον ο Γρηγόρης έχει βγάλει το Gregorys e-order app για Online παραγγελία που το κατεβάζεις στο κινητό σου και παραγγέλνεις ακόμα πιο εύκολα. Μας φτιάχνει τη μέρα, κάθε μέρα. Γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

logo GRIGORIS

Leave a Reply