ΖΩΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

IMG_2282Νομίζω πως οι περισσότερες μαμάδες θα με καταλάβετε. Ο (πολύ) πρωινός ήχος του ξυπνητηριού νομίζω πως δεν με βρίσκει στο κρεβάτι μου, αλλά στον στίβο, έτοιμη για τον καθημερινό μαραθώνιο. Εκκίνηση στις 6:30 ακριβώς, πρώτη στάση στην κουζίνα, πρωινά x 3 (είναι πολλά τα παιδιά βλέπετε), ταπεράκια x 3, τσάντες επ’ ώμου και βουρ για το σχολικό με την τετράποδη παρέα να αποχαιρετά τα αγόρια και τη μικρή.

Κολυμβητήριο, γραφείο, ραντεβού και μετά πιστή στην «τελετή παράδοσης-παραλαβής» των παιδιών από τα σχολικά και ο μαραθώνιος…συνεχίζεται. Μπάσκετ, κολύμπι, στίβος, οι απαραίτητες λογοθεραπείες, μελέτη, μπάνιο, φαγητό, ύπνος επιτέλους!

IMG_2281

Σας θυμίζει κάτι αγαπημένοι γονείς; Η καθημερινότητά μας είναι απαιτητική και οι ρυθμοί φρενήρεις και-φυσικά- το ενδεχόμενο να κρεβατωθεί η υπερ-μαμά εντελώς ανεπιθύμητο. Γι’ αυτό και το συμπλήρωμα διατροφής IMMUNE BOOSTER είναι-εδώ και χρόνια-ο καλύτερος φίλος μου. Βιταμίνες, ψευδάργυρος, προβιοτικά και εκχυλίσματα βοτάνων στη μαγική μου κάψουλα!

IMG_2283

Φυσικά, έχουν και οι μικροί μαραθωνοδρόμοι μου τον δικό τους φίλο, ή μάλλον τους δικούς τους φίλους! Που παρελαύνουν κάθε πρωί στην κουζίνα μας και είναι γεμάτοι πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα. Μιλάω για τα πολυβιταμινούχα μασώμενα ζωάκια της Animal Parade που αποτελούν ένα ολοκληρωμένο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για παιδιά. Κάθε ζωάκι περιέχει 15 βιταμίνες, 8 μεταλλικά στοιχεία και συμπλέγματα λαχανικών και φρούτων που μπορεί να λείπουν από το διαιτολόγιο του παιδιού, όπως μπρόκολο, σπανάκι, σπιρουλίνα, παπάγια, καρπό αγριοτριαντάφυλλου (που είναι πολύ πλούσια πηγή βιταμίνης C). Και από γεύση; Αφήστε τα να διαλέξουν ανάμεσα σε κεράσι, πορτοκάλι ή σταφύλι! Δε χρειάζεται να πω ότι πρόκειται για υποαλλεργικό προϊόν, χωρίς τεχνητά χρώματα.

IMG_2284

Κρατήστε αν θέλετε και κάποιες συμβουλές από την τρίτεκνη υπογράφουσα. Καλός ύπνος, σωστή διατροφή, καθαρά χέρια, παιχνίδι έξω και ΕΛΑΦΡΥ ντύσιμο χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα!

Καλό χειμώνα!

Leave a Reply