ΤΟ CSI KIDS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ “ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΙ’ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ”

Μυστήρια δι’ αλληλογραφίαςΑλήθεια πώς θα σας φαινόταν αν λαμβάνατε μυστηριώδη γράμματα και πακέτα με το ταχυδρομείο που θα μπορούσε να τα στέλνει οποιοσδήποτε, από οπουδήποτε, από το παρελθόν ή από το μέλλον; Το αγαπημένο μας CSI Kids εγκαινιάζει τη νέα σειρά παιχνιδιών μυστηρίου «Μυστήρια δι’ αλληλογραφίας» για τα έξυπνα και ψαγμένα παιδιά 8-12 ετών που αγαπούν την περιπέτεια και φυσικά τα… μυστήρια!

Χάρτης-θησαυρού-482x640

Τι είναι τα Μυστήρια δι’ αλληλογραφίας 

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για παιδιά 8-12 ετών που ξεδιπλώνεται μέσα από έξι γράμματα που λαμβάνουν ταχυδρομικά. Τα γράμματα μπορεί να καταφθάνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, από το μακρινό παρελθόν ή το μέλλον. Μπορεί να τα στέλνει ένας κατάσκοπος, ένας χαμένος συγγενής, ένας μακρινός πρόγονος μαζί με χειρόγραφες επιστολές, μυστικά κλειδιά, άρθρα εφημερίδων, χάρτες θησαυρού, κωδικοποιημένα μηνύματα, κάρτες και πολλά άλλα.

Κάθε αλληλογραφία περιέχει γραπτό υλικό και προσεγμένα αντικείμενα που συνδέονται με τη μυστηριώδη υπόθεση που ερευνούν τα παιδιά. Οι μικροί ντετέκτιβ λύνουν γρίφους, σπάνε μυστικούς κωδικούς σε μια ιστορία που όχι απλά διαβάζουν, αλλά πρωταγωνιστούν σε αυτήν! Η υπόθεση διαλευκαίνεται πλήρως στην έκτη και τελευταία αλληλογραφία. Αυτή περιλαμβάνει ένα μοναδικό αναμνηστικό αντικείμενο που σχετίζεται με την υπέροχη περιπέτεια που έζησαν τα παιδιά!

το-μυστικό-του-φαραώ

Η υπόθεση του μυστηρίου «Το Μυστικό του Φαραώ»

Όλα ξεκινούν όταν ένας καθηγητής από την Αίγυπτο στέλνει ένα γράμμα με ένα κλειδί κι ένα μυστηριώδες σημείωμα. Το σημείωμα έχει γράψει ένας ζωγράφος της αρχαιότητας. Ζητά από τον παραλήπτη να προστατεύσει το θησαυρό της οικογένειας και να διαφυλάξει το μυστικό που του εκμυστηρεύτηκε ο Φαραώ Τουταγχαμών. Θα καταφέρει ο παραλήπτη να σώσεις το θησαυρό από τους επιτήδειους κλέφτες; Θα αποφύγει αυτούς που προσπαθούν να τον παγιδεύσουν; Ένα παιχνίδι που θα συνεπάρει τόσο πολύ τα παιδιά που θα τα κάνει να ξεκολλήσουν από το τάμπλετ και τα βιντεοπαιχνίδια! Α! Και το καλύτερο: δεν χρειάζεται μπαταρίες!

Εφημερίδα-01-459x640

Πληροφορίες στο τηλ.: 6943 770 690 & στο email: Info@csikids.gr

Leave a Reply