Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Η πιο σημαντική νίκη του ΑχιλλέαΟι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους από 7 ετών σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ιωάννας Μπαμπέτα Η πιο σημαντική νίκη του Αχιλλέα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στις 12:30 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.Σε ποιον αρέσει να κερδίζει; Σε μεγάλους και παιδιά!

Σε ποιον αρέσει να χάνει; Σε κανέναν φυσικά. Ελάτε να παίξουμε, να γελάσουμε, να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Με τον Έκτορα, τον Λεωνίδα και τον Αχιλλέα, θα παίξουμε όλοι μαζί παρέα.
Θα καταλάβουμε πως το παιχνίδι είναι που έχει αξία, ενώ η νίκη δεν έχει τελικά και τόση σημασία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πού: Πολυχώρος Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118, Αθήνα

Δηλώσεις συμμετοχής: polychoros@metaixmio.gr

Clipboard01

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Η πιο σημαντική νίκη του Αχιλλέα”: Ο Αχιλλέας δεν είναι απλός ήρωας. Είναι σούπερ ήρωας. Μπορεί να μη φοράει μπέρτα και στολή, όμως συνέχεια κερδίζει, και όλοι τον χειροκροτούν. Πρώτος στο σχολείο, πρώτος στο κολύμπι, πρώτος στο πιάνο, πρώτος στο καράτε, πρώτος και στο σκάκι. Ό,τι και να κάνει, έχει μάθει να βγαίνει πάντα νικητής. Γίνεται όμως να κερδίζει κανείς πάντα; Και είναι άραγε αυτό το πιο σημαντικό απ’ όλα; Μια μέρα, στο σχολείο έρχεται ένα αγόρι που γίνεται ο πιο σημαντικός αντίπαλος του Αχιλλέα στον αγώνα του για πρωτιές. Και παρόλο που ο Αχιλλέας θα τα βρει σκούρα μαζί του, θα μάθει τελικά πολλά για τον εαυτό του και για την αξία της φιλίας και θα κερδίσει την πιο σημαντική μάχη του. Η εικονογράφηση είναι της Θέντας Μιμηλάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ ένα απόσπασμα του βιβλίου.

Leave a Reply