ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ

Η ελληνική βιομηχανία μπισκότων και τροφίμων Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων παρουσιάζει το δικό της γραμματόσημο.

Στη νέα, 13η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Διαφημίσεις που άφησαν εποχή» απεικονίζεται μία από τις ιστορικές αφίσες της ελληνικής βιομηχανίας μπισκότων και τροφίμων με το «ΠΤΙ-ΜΠΕΡ» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Το αγαπημένο μπισκότο, συνώνυμο και σήμα κατατεθέν της μακροβιότερης Ελληνικής Βιομηχανίας Μπισκότων και Ειδών Διατροφής, έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές  Ελλήνων.

Η συγκεκριμένη αφίσα που απεικονίζεται στο γραμματόσημο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1928, αποτέλεσε κεντρικό πυρήνα έμπνευσης για την έκδοση της νέας σειράς των  ΕΛΤΑ που διαπνέεται από μία νοσταλγική  νότα του παρελθόντος και περιλαμβάνει εικόνες που αναδύουν γλυκές αναμνήσεις. Η σειρά «Διαφημίσεις που άφησαν εποχή» περιλαμβάνει γραμματόσημα ιστορικών εμπορικών σημάτων και παλιές αφίσες, αναδεικνύοντας τη διαχρονική αίγλη της Ελληνικής Βιομηχανίας.  

Το γραμματόσημο της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό σε όλα τα υποκαταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε όλη την Ελλάδα. Από τις πρώτες ημέρες διάθεσής του υπήρξε μεγάλη αποδοχή τόσο από τους καταναλωτές αλλά και από φιλοτελιστές που έσπευσαν να προμηθευτούν το συλλεκτικής αξίας γραμματόσημο, καθώς και άλλα φιλοτελικά προϊόντα με θέμα τη σειρά «Διαφημίσεις που άφησαν εποχή». Κατά τη διάρκεια  της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε σειρά προωθητικών ενεργειών σε κεντρικά υποκαταστήματα  ΕΛΤΑ της Αττικής με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών, σχετικά με τη νέα σειρά γραμματοσήμων.


 Λίγα λόγια για την Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε: Η Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 92 χρόνια ηγείται της ελληνικής αγοράς των μπισκότων με μεγάλη γκάμα προϊόντων και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες  όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers, κατέχει ισχυρή θέση στον κλάδο των  αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως  Krispies και Χωριάτικες φρυγανιές , τις μπάρες Δημητριακών, Digestive Bars, ενώ το 2013 εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, Γευση2 και Χωριανό.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.

Leave a Reply