ONE FOR ONE® TOMS BAGS. ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ.

Τώρα, εκτός από τα αγαπημένα μας παπούτσια και γυαλιά, η TOMS λανσάρει μια νέα σειρά με limited edition τσάντες, τις One for One® bags. Εμπνευσμένη από αυθεντικά έθνικ μέρη,  από τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, η νέα σειρά τσαντών έχει ως στόχο να βοηθήσει μητέρες που έχουν ανάγκη να γεννήσουν με ασφάλεια.

Κάθε χρόνο, 40 εκατομμύρια γυναίκες γεννούν σε μη ασφαλείς συνθήκες και πολλές από αυτές, όπως και πολλά μωρά, χάνουν τη ζωή τους, με κύρια αιτία θανάτου τις μολύνσεις. Εάν, με κάποιο τρόπο, εξασφαλιστούν πιο καλές συνθήκες γέννας και υπάρξει η απαιτούμενη εκπαίδευση, μπορούν να σωθούν παραπάνω από ένα εκατομμύριο μητέρες και παιδιά κάθε χρόνο.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Επιλέγοντας μια τσάντα από τη νέα συλλογή TOMS, ενισχύετε οικονομικά το δίκτυο των συνεργατών της εταιρείας που παρέχει υποστηρικτική εκπαίδευση σε τοπικούς βοηθούς τοκετού, καθώς και ένα kit εξοπλισμένο με τα απαραίτητα υλικά για μια ασφαλή γέννα: σαπούνι, γάντια, γάζες, σφικτήρα λώρου, ένα χειρουργικό νυστέρι και μια καθαρή επιφάνεια. Σύμμαχος της TOMS σε αυτή την προσπάθεια είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Every Mother Counts, που ιδρύθηκε από την Christy Turlington Burns. Στόχος του ΕΜC είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες τοκετού παγκοσμίως εξασφαλίζοντας χορηγίες για την αντιμετώπιση βασικών θεμάτων όπως είναι η μετακίνηση, η εκπαίδευση και οι προμήθειες. Ο οργανισμός δραστηριοποιείται σε Αμερική, Ινδία, Τανζανία, Ουγκάντα, Μαλάουι και Αϊτή.

10005275-Multi-Pattern-Mix-Baby-Bag-Tote-H-1450x1015

ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ TOMS

Η συλλογή, που περιλαμβάνει τις τσάντες Artisan, Travel-Inspired fashion και Campus & Tech, είναι εμπνευσμένη από τις χειροποίητες τσάντες που έφερναν μαζί τους οι άνθρωποι της TOMS από τα φιλανθρωπικά ταξίδια τους στη Λατινική Αμερική, τη Νότια Ασία και την Αφρική. Όλη η σειρά αντικατοπτρίζει την αισθητική και την κουλτούρα των χωρών αυτών: πλούσια υλικά, χειροποίητες χάντρες και περίτεχνα κεντήματα. Έχουν μια λειτουργική ομορφιά και συγχρόνως «κουβαλούν» την υπόσχεση ότι θα βοηθήσουν ζωές άλλων.

Artisan: Φτιαγμένες στο χέρι με φροντίδα από ντόπιους τεχνίτες, αυτές οι μοναδικές τσάντες διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες και χαρακτηρίζονται από τις αυθεντικές τους λεπτομέρειες όπως τα απλικαριστά κεντήματα, τις υφάνσεις και τις μοναδικές χάντρες. Κάθε τσάντα είναι φτιαγμένη με τη χρήση παραδοσιακών τεχνικών που περνούν από γενιά σε γενιά και συχνά απαιτείται ακόμα και μία ολόκληρη μέρα για να κατασκευαστούν από την αρχή ως το τέλος.

Travel-Inspired Fashion: Ελαφριές και έτοιμες για πολλαπλές χρήσεις, οι τσάντες είναι κατασκευασμένες για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού (αλλά και κάθε μέρα). Με οδηγό τις εμπειρίες των υπαλλήλων της TOMS από τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο, κάθε μοντέλο συνδυάζει τη μόδα και την χρηστικότητα. Είναι φτιαγμένες με σκοπό να γίνουν οι πιο αξέχαστες και «πολυταξιδεμένες» χειραποσκευές σας.

Campus & Tech: Είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διατηρούν οργανωμένο το περιεχόμενο τους και να προστατεύουν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως laptops και tablets, κατά τη διάρκεια κάθε διαδρομής μέσα στη μέρα. Οι πολύχρωμες αυτές «tech» τσάντες, διατίθενται σε ποικιλία διαφορετικών υλικών και σχεδίων και είναι ιδανικές για φοιτητές και επαγγελματίες.

Με κάθε τσάντα που αγοράζετε, η TOMS βοηθάει μια μητέρα να γεννήσει με ασφάλεια. One for One® 

Μάθετε περισσότερα:

Site: www.toms-shoes.gr.

Facebook: www.facebook.com/tomsgreece

Instagram: www.instagram.com/tomsgreece

Youtube: https://www.youtube.com/user/tomsshoes

Leave a Reply