ΝΕΚΡΗ Η ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ. ΔΡΑΣΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ…

Εξιχνιάστηκε από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής η δολοφονία της 4χρονης Αννυ Μπορίσοβα, η εξαφάνιση της οποίας καταγγέλθηκε την Παρασκευή 24/4/2015 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Δράστης είναι ο 27χρονος βιολογικός πατέρας του θύματος, βουλγαρικής καταγωγής και τοξικομανής σε βάρους του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κηλίδες αίματος έχουν βρεθεί στην οικία, όπου διέμενε ο δράστης στην οδό Μιχαήλ Βόδα, ενώ η ενοχή του φέρεται να επιβεβαιώνεται και από καταθέσεις μαρτύρων.

Υπενθυμίζεται πως τη δήλωση εξαφάνισης της ανήλικης έκανε στην αστυνομία η 24χρονη μητέρα της, υπήκοος Βουλγαρίας. Κατέθεσε ότι εμπιστεύτηκε την ανήλικη σε μια φίλη της ονόματι «Σύλβια» προκειμένου εκείνη να ταξιδέψει εκτάκτως στη Σόφια. Κατά τους ισχυρισμούς της, η ανήλικη εξαφανίστηκε το διάστημα που βρισκόταν στη Βουλγαρία. Η έρευνα για το συμβάν ανετέθη στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός αναζήτησης εξαφανισμένων ανηλίκων «Αmber Alert».

Ειδικότερα, η 24χρονη κατέθεσε ότι στις 14/4 άφησε την 4χρονη κόρη της σε μια 23χρονη γνωστή της από τη Βουλγαρία. Η συνάντησή τους έγινε σε πάρκο στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου, στο κέντρο της Αθήνας.  Η 24χρονη είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Το τελευταίο διάστημα φιλοξενείτο σε σπίτι ηλικιωμένου στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η ανήλικη κόρη της βρισκόταν στην Ελλάδα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Πηγή: Καθημερινή

Leave a Reply