ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΠΑΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθησυχάζει, χωρίς να εφησυχάζει, την κοινή γνώμη για τα δημοσιεύματα περί αρπαγής παιδιών από την περιοχή της Γλυφάδας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθησυχάζει την ελληνική κοινή γνώμη με αφορμή το περιστατικό που απασχόλησε πανελλαδικά τα ΜΜΕ και αφορούσε σε απόπειρα αρπαγής δύο παιδιών στη Γλυφάδα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές ενημερώνει επίσημα ότι το εν λόγω περιστατικό δεν είναι αληθές και βάσει των πληροφοριών αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των δύο παιδιών.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα καθώς και άλλα αντίστοιχα έχουν σαν αποτέλεσμα να πανικοβάλλονται τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά, τα οποία συχνά πλάθουν ανάλογες ιστορίες. Ιστορίες που διαδίδονται και προκαλούν πανικό.

Χαρακτηριστικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε προ ολίγου κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 από γονείς, οι οποίοι πανικόβλητοι δήλωσαν την εξαφάνιση του 3χρονου παιδιού τους στο σημείο που παραθερίζουν. Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν μπισκότα πεταμένα κάτω και η εξώπορτα ανοικτή… Η πρώτη σκέψη τους, ορμώμενοι και από τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην αρπαγή των παιδιών στη Γλυφάδα, ήταν ότι το μικρό τους έπεσε θύμα αρπαγής. Κάλεσαν άμεσα στην Γραμμή 116000 δηλώνοντας πεπεισμένοι ότι το παιδί τους έχει πέσει θύμα αρπαγής μέσα από το σπίτι. Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί και οι Ψυχολόγοι της 116000 καταρχήν τους ηρέμησαν και τους κατηύθυναν για τις πρώτες ενέργειες που έπρεπε να κάνουν: να ψάξουν πολύ καλά το σπίτι (ντουλάπες, μπαλκόνια, αυλή κ.λ.π.). Ευτυχώς η πραγματικότητα ήταν διαφορετική από ό,τι φαντάζονταν οι γονείς του και το παιδάκι βρέθηκε ασφαλές πίσω από μία κουρτίνα! Του είχαν πέσει τα μπισκότα και θεωρώντας ότι είχε κάνει ζημιά, είχε κρυφτεί μέσα στο σπίτι.

Για μία ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθησυχάζει την κοινή γνώμη, ΩΣΤΟΣΟ τονίζει ότι δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε! Η ενημέρωση είναι σημαντική εφόσον όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000 βρίσκεται καθημερινά, όλο το 24ωρο στη διάθεση κάθε γονιού, κάθε παιδιού, κάθε πολίτη και φυσικά των Αρχών για κάθε πληροφορία και κατεύθυνση που αφορά σε εξαφάνιση παιδιού…

Leave a Reply