ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ… KICKERS

Η άνοιξη έφτασε και το καλοκαίρι αναμένεται αγωνιωδώς από τους μικρούς μας φίλους. Ατελείωτο παιχνίδι, γέλια και δυνατές φωνές πάντα, όμως, σε κάθε τους βήμα παρέα με τα διαχρονικά και συνάμα μοντέρνα παιδικά παπούτσια Kickers.

Και αυτή τη σεζόν τα έντονα χρώματα κυριαρχούν. Η έμφαση στην υψηλή ποιότητα και στην ανατομία σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σχέδια θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μικρό μας φίλο. Χαρίστε, λοιπόν, στις μικρές κυρίες ένα άνετο βάδισμα και επιτρέψτε στους μικρούς κυρίους να τρέξουν και να πραγματοποιήσουν κάθε τους σκανδαλιά με τη νέα συλλογή Kickers.

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τα ανατομικά σχέδια και οι όμορφες λεπτομέρειες αποτελούν για ακόμα μία φορά τα δυνατά σημεία των Kickers. Η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2015 δίνει έμφαση στην αντίθεση των χρωματικών τόνων. Ωστόσο, από τα μοντέλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν σχέδια σε γήινες και απαλές παστέλ αποχρώσεις ολοκληρώνοντας έτσι αρμονικά την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή των Kickers.

kickers

Σχετικά με την Kickers: Σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποπνέουν διαχρονική νεανικότητα και μοντέρνα μοναδικότητα, τα Kickers απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά και διακρίνονται από τον κόκκινο και πράσινο κύκλο στις σόλες για να ξεχωρίζει το δεξί από το αριστερό παπούτσι, την ραμμένη ετικέτα στο επάνω μέρος του παπουτσιού, το δερμάτινο λουλουδάκι σήμα κατατεθέν της μάρκας καθώς και από τα χαραγμένα eyelets και σόλες.

Leave a Reply