ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ LITTLE CLOSET

Το little closet αυτές τις μέρες κλείνει 1 χρόνο λειτουργίας και γιορτάζει! Ας δούμε τι μας λένε, με αφορμή αυτή την επέτειο.

“Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όσους μας στήριξαν, υποσχόμαστε να ανανεώνουμε τις συλλογές μας, να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να ψάχνουμε συνεχώς για νέα προϊόντα που ξεχωρίζουν!

Για να ανταμείψουμε τους πελάτες μας δημιουργήσαμε 2 κουπόνια δώρου για να διαλέξουν αυτό που προτιμούν!
Με κάθε νέα παραγγελία επιλέγετε να:
– Βάλετε στο καλάθι σας ένα πακέτο exeis ena lastixaki? και σας το κάνουμε δώρο αν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό lastixaki
– Ή αν προτιμάτε δωρεάν αποστολή χρησιμοποιήστε τον κωδικό free shipping και σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά!

*ισχύει για παραγγελίες άνω των 20€”

talc img little closet

Επισκεφτείτε το φωτεινό και χαρούμενο littlecloset στο www.littlecloset.gr και δείτε όλες τις ανοιξιάτικες συλλογές! Ευκολοφόρετα ρούχα για αγόρια και κορίτσια, πολύχρωμα και πρακτικά αξεσουάρ φαγητού, δημιουργικά παιχνίδια και διάφορα άλλα είδη για τα πιτσιρίκια σας από αγαπημένες μας μάρκες όπως τα βρετανικά Boys&Girls, τα σουηδικά Koolabah, τα TumTum, τα Munchkin, τα Villa Carton κ.α. Και αναμένονται νέες αφίξεις σε καλοκαιρινά είδη!

Στο little closet παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, με πιστωτική κάρτα και με paypal, ενώ για αγορές άνω των 80 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση αποστολής.

Το showroom του little closet είναι ένας μικρός και φιλόξενος χώρος που βρίσκεται στον Άλιμο, Ακροπόλεως 15, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε καλώντας στο τηλέφωνο 2110124149, 6945496085 και κλείνοντας ένα ραντεβού.

Little Closet Showroom: Ακροπόλεως 15, Άλιμος, 17455 Αθήνα.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Βέρα Λεβέντη

Τηλ: 211 012 4149 Κιν: 6945 496085

e-mail: info@littlecloset.gr

e-shop: www.littlecloset.gr   

Leave a Reply