ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διοργανώνει ένα εβδομαδιαίο καλοκαιρινό εργαστήριο για παιδιά 5-7 ετών, που περιέχει τη δροσιά και τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού εμπνευσμένο από το Αυθεντικό Παιχνίδι και τη δημιουργική έκφραση.
Αυθεντικό Παιχνίδι είναι ο φυσικός και πηγαίος τρόπος που έχουν τα παιδιά να παίζουν. Μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας, το παιχνίδι αυτό εξελίσσεται σε έναν τρόπο επικοινωνίας που καλλιεργεί τη συναισθηματική νοημοσύνη, την επαφή με τον εαυτό και την ομάδα. Κρατώντας τον αυθορμητισμό και τη χαρά του Αυθεντικού Παιχνιδιού, τα παιδιά θα παίξουν και θα εκφραστούν ελεύθερα με το ρυθμό, την κίνηση, τα χρώματα, τον πηλό. Το ελεύθερο παιχνίδι μετατρέπεται σε μουσικά ταξίδια μέσα από εικαστικές δημιουργίες, κινητικές δράσεις και αυτοσχεδιασμούς! Ένα εργαστήριο που σέβεται απόλυτα την προσωπικότητα του κάθε παιδιού, αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και του μαθαίνει να επιλέγει τρόπους έκφρασης μέσω της τέχνης και του ελεύθερου παιχνιδιού.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Αγγελική Καλαντζοπούλου, την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Βάνα Κολιοπούλου, τη χορογράφο Μαρία Κολιοπούλου, τη χορεύτρια Ευγενία Σιγαλού και τη μουσικό Έλενα Ιωάννου.

Ηλικίες: Παιδιά 5-7 ετών

Προϋποθέσεις: Υποχρεωτική συμμετοχή και στις 5 συναντήσεις του κύκλου.

Πότε: Δευτέρα 7- Παρασκευή 11 Ιουλίου | 10:00-14:00 (με μικρό διάλειμμα)
Πού: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109
Κρατήσεις: 213 017 8002 και education@sgt.gr
Share Button
ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
5 (100%) 2 votes


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *