ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Στο Μουσείο Συναισθημάτων συνεχίζεται το «Γεια σου, Κύριε Φοβε», η έκθεση για τους διαφορετικούς φόβους που νιώθουν τα παιδιά και πώς να ζήσουν μαζί τους καλύτερα!

Κάθε Σαββατοκύριακο η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 με στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά από 4 μέχρι και 12 ετών, στους εκπαιδευτικούς και στους ενήλικες που τα φροντίζουν να αντιμετωπίσουν το συναίσθημα του φόβου δημιουργικά μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα! Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 4 ευρώ, εκτός αν επιλέξετε και… συνέχεια!

Στη 1 το μεσημέρι, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, αμέσως μετά το τέλος της λειτουργίας της διαδραστικής έκθεσης, ξεκινά ένα διαφορετικό εργαστήριο ειδικά σχεδιασμένο για να συμμετέχουν ενήλικες και παιδιά μαζί! Το κόστος του κάθε εργαστηρίου είναι 8 ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στην έκθεση.

Για τον Απρίλη, τα Παραμυθοκαμώματα είναι αφιερωμένα στο συναίσθημα της ζήλιας!

«Ένας γέρος σοφός είπε κάποτε ότι αξίζει να ταξιδέψεις τόσο όσο να ανακαλύψεις τη μυστική δύναμη της ζήλειας. Εάν θέλετε να την ανακαλύψετε και εσείς, ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο των παραμυθιών»

Ένα δημιουργικό εργαστήρι από το Μουσείο Συναισθημάτων που μας βοηθάει μέσα από τη μυθοπλασία και τη διάδραση με το παραμύθι να επεξεργαστούμε το συναίσθημα της ζήλιας.

Ημερομηνίες: 4, 5, 18 και 25 Απριλίου

Ηλικίες: Ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών

Ώρα: 1 μ.μ. έως 2 μ.μ.

Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
ΚΑΡΑΤΖΑ 7, 11741 ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥΤΗΛ 210 9218329 | ΦΑΞ 210 9218323 
E-MAIL [email protected] | URL  www.mce.gr 

Leave a Reply