ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Χριστούγεννα στην ΚηφισιάΤις φετινές γιορτές, περνάμε μαγευτικά Χριστούγεννα στην Κηφισιά! Κι ενώ τα ξωτικά δεν σταματούν ποτέ να δουλεύουν, ενώ ο Αϊ-Βασίλης διαβάζει τα γράμματα των φρόνιμων, αλλά και των άτακτων παιδιών, τρώγοντας φρεσκοψημένα μπισκότα κι ενώ τα ελαφάκια κάνουν δοκιμαστικές πτήσεις, το Άλσος της Κηφισιάς μεταμορφώνεται σε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2021 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2022, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν παραμυθένιες στιγμές! Σε ένα χώρο 22 στρεμμάτων, με πρόσβαση από τις δύο κεντρικές εισόδους (Λεωφόρος Κηφισίας προς πλατεία Κηφισιάς και Δραγούμη πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), φιλικό στην κύλιση καροτσιών και αμαξιδίων και φυσικά ασφαλές, όλοι μας μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές!

Ένα τεράστιο παγοδρόμιο, ένα τρενάκι για τους μικρότερους φίλους μας, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, εργαστήρια κατασκευής καρτών, το σπίτι του Αϊ-Βασίλη, τραμπολίνο και bungee τραμπολίνο είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις που θα ζήσουμε. Θεατρικές παραστάσεις, μάγοι και μουσικά δρώμενα θα πλαισιώσουν το σκηνικό σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται καθημερινά στα social media. Όσο για τις γεύσεις; Θα δοκιμάσουμε μέσα σε στολισμένα ξύλινα σπιτάκια γλυκά και φαγητά για όλα τα γούστα, μαλλί της γριάς, μπισκότα και λουκουμάδες, στη χριστουγεννιάτικη αγορά!

Και να μην ξεχάσουμε: Κάθε Σαββατοκύριακο στην Κηφισιά θα χιονίζει! Μην αναρωτιέστε πώς; Μαγικά δεν είναι τα Χριστούγεννα! Ελάτε πάντως να φτιάξουμε τον φωτεινότερο χιονάνθρωπο! Κι ένα τελευταίο μυστικό! Για όλα τα παιδιά, θα υπάρχει ένα δωροκουτί με λιχουδιές!

Ανακαλύψτε τα Χριστούγεννα στην Κηφισιά στο Facebook και στο Instagram για να έχετε καθημερινή ενημέρωση για τις εκδηλώσεις! Επισκεφθείτε επίσης την ιστοσελίδα www.xmaskifisia.gr

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πού: Στο Άλσος Κηφισιάς
Διάρκεια: Από 4 Δεκεμβρίου 2021 έως και 9 Ιανουαρίου 2022
Ώρες προσέλευσης: Από 4/12/21 έως 17/12/21, καθημερινές από 14:00 έως 22:00 και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 έως 22:00. Από 18/12/21 έως και 9/1/22, Καθημερινές από 10:00 έως 22:00 και Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 22:00. Για τα σχολεία θα λειτουργεί κατόπιν συνεννόησης.ΕΙΣΟΔΟΣ:
Από 4/12 έως 17/12
Καθημερινές: Δωρεάν είσοδος
Σαββατοκύριακα γενική είσοδος: 2 €
Από 18/12 έως 9/1
Καθημερινές: 2 €.
Σαββατοκύριακα: 2 € Χριστούγεννα στην ΚηφισιάΤηλέφωνο επικοινωνίας από 10:00 έως 21:00: 6948570334 & 2106080528

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Από τις δύο κεντρικές εισόδους Λεωφόρος Κηφισίας προς πλατεία Κηφισιάς και Δραγούμη πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ.
Μετάβαση με ΜΜΜ: Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και μπλε λεωφορεία (ΟΑΣΑ–τερμ. Σταθμός επίσης Λεωφόρος Κηφισίας στο ύψος του Άλσους.
PARKING : Μεγάλο και σύγχρονο PARKING Platanos (Αδριανού 4 – 14 & Κόκκοτα) και μικρότερα (Ηρώδου Αττικού, Μητροπολίτου Ιακώβου και στην πλατεία).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID 19
Για Ενήλικες: Με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος (Rapid Test έως 48 ώρες ή PCR έως 72 ώρες), με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης

Για ανήλικους από 4 ετών έως 17 ετών:  Με τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self-Test) έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους, με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή με πιστοποιητικό νόσησης. Ο έλεγχος των ως άνω πιστοποιητικών / βεβαιώσεων θα πραγματοποιείται τόσο κατά την είσοδο στο χώρο όσο και καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο.

Ας ζήσουμε τα Χριστούγεννα που μας αξίζουν!

Leave a Reply