ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής, ακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις στην εκπαίδευση και ακούγοντας τον προβληματισμό και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών, διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά. Το Σάββατο 7 Μαρτίου προτείνει δημιουργικό παιχνίδι για βρέφη 1-3 ετών!  

Μια βιωματική συνάντηση γονιών και των παιδιών τους, που παίζουν μαζί, εξερευνούν τη σχέση τους και βοηθούν το παιδί μέσα από το παιχνίδι να ανακαλύψει τον εαυτό του και τον κόσμο. Το εργαστήριο βασίζεται στο παιχνίδι με το σώμα και στο προβολικό παιχνίδι (όταν το παιδί προβάλει πράγματα μέσα από την καθημερινότητά του) βάσει των αναπτυξιακών σταδίων του παιχνιδιού του παιδιού. Μέσα από το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε οι γονείς να κατανοήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παιδιών και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και τον κόσμο γύρω τους. Ελάτε, να βάλετε και ‘σεις την δικιά σας πινελιά ώστε να βιώσετε τη χαρά και τη δημιουργία που θα αναδυθούν από την επεξεργασία της τόσο σημαντικής σχέσης γονέα-παιδιού.

Εμψυχώτρια: Αγγελική Λεπατατζή, Ψυχολόγος, Παιγνιοθεραπεύτρια

Α΄ ΤΜΗΜΑ (1 -2 ετών): 17:30 – 18:30

Β΄ ΤΜΗΜΑ (2 – 3 ετών): 18:30 – 19:30

Κόστος Συμμετοχής: Παιδιά – Γονείς: 12 ευρώ,  2 παιδιά & γονείς: 16 €

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Η Αγγελική Λεπατατζή έχει σπουδάσει ψυχολογία και παιγνιοθεραπεία στην Ελλάδα, στο Βέλγιο και στην Αγγλία. Είναι παιγνιοθεραπεύτρια στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής (ΠΕΔΥ) και επιστημονικός συνεργάτης στο Θεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο ΑΝΤΙΣΤΙΞΗ. Υπήρξε διευθύντρια εκπαίδευσης παιγνιοθεραπείας στην ΕΔΠΕ (Ένωση Δραματοθεραπευτών και Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδος). Είναι μέλος επιστημονικών εταιριών και οργανισμών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και παιγνιοθεραπεία.  Έχει συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια και έχει αρθρογραφήσει σε ιστοσελίδες και σε επιστημονικά περιοδικά. Έχει συνεργαστεί με το Θέατρο Νέων στη δόμηση των εργαστηρίων Δημιουργικού Παιχνιδιού για βρέφη με γονείς. Ασχολείται με τη θεραπεία παιδιών, πραγματοποιεί σεμινάρια γονέων για θέματα διαχείρισης μεγαλώματος των παιδιών τους και κάνει σεμινάρια σε προπτυχιακούς, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς εκπαιδευόμενους και σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

ΚΔΒΜ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ
Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα 17671 (Πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο)
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τηλ.: 210 3312 992 /210 3312 993 (ώρες επικοινωνίας: 10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.)
E-mail: [email protected]http://www.primarymusic.gr ,
Facebook: Ένωση Εκπαιδευτικών Μουσικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΕΜΑΠΕ) http://oead.edu.gr

Leave a Reply