ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ORIGAMI ΣΤΟ KIDOM!

τριήμερο της ΠρωτομαγιάςΤο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, υποδέχεται το λουλουδένιο τριήμερο της Πρωτομαγιάς με ένα ξεχωριστό ταξίδι στην χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, την Ιαπωνία!

Με τη βοήθεια της Instructor origami Μυρτώς Δημητρίου (κάτοχο 2 Ρεκόρ Γκίνες) μικροί και μεγάλοι θα ξεδιπλώσουν τα μυστικά της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής origami. Πολύχρωμα χάρτινα λουλούδια, καρδούλες αλλά και σαΐτες που πετάνε μακριά, θα πλημμυρίσουν το χώρο! Από τις 11:00-15:00 και 17:00-20:00 θα πραγματοποιούνται εργαστήρια origami από την κ. Δημητρίου ενώ θα υπάρχουν και special event κατά τη διάρκεια των οποίων φορώντας το παραδοσιακό κιμονό της θα κάνει μαγικά με το χαρτί και τη βεντάλια της, με τη συμμετοχή των μικρών θεατών!

Carousel_kidom

Τα παιδιά αφού δημιουργήσουν υπέροχες κατασκευές origami μπορούν να παίξουν σε όλα τα αγαπημένα τους παιχνίδια: Στον μεγάλο παιδότοπο του Kidom, Coco Fouskes, με τα τεράστια φουσκωτά και φανταστικά νέα παιχνίδια, στο μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, στο τρενάκι Mini Big Apple, στα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, στον πιο ψηλό πύργο Youpi Tower, στα βαρκάκια Bloom – Bloom  και  σε πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Πύλη Kidom

Τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00, Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 23:00

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-8092888

www.allou.gr

www.facebook.com/Kidom

instagram @kidom.gr 

image004

Βιογραφικό Μυρτώς Δημητρίου: Εκτός των σπουδών της στην Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία και πλέον της ενασχόλησής της με τη συγγραφή και το θεατρικό παιχνίδι η Μ. Δημητρίου είναι αναγνωρισμένη Instructor Origami, έχοντας πάρει το δίπλωμα διδασκαλίας της εικαστικής αυτής τέχνης από τον Παγκόσμιο Ιαπωνικό Οργανισμό. Μέρος την αφοσίωσης της σε αυτή της τέχνη είναι και τα 2 Ρεκόρ Γκίνες που κατέχει: το 2012 δημιούργησε το 1ο μεγαλύτερο Origami του κόσμου στη Θεσσαλονίκη σχηματίζοντας με τη βοήθεια εθελοντών στην πλατεία Αριστοτέλους την εικόνα του Λευκού Πύργου σε 403τ.μ. με 40.000 νούφαρα  ενώ το 2014 στο Γήπεδο του Μετς στην Αθήνα την εικόνα μιας πελώριας κουκουβάγιας χρησιμοποιώντας ως μονάδα 52.000 χάρτινα λουλούδια, σε 512τ.μ. και κέρδισε το δεύτερο της Ρεκόρ Γκίνες! Έχει διδάξει origami σε Πανεπιστήμια του Τόκυο ενώ έργα της φιλοξενούνται στο μουσείο Origami στο Τόκυο, στην Ιαπωνική Πρεσβεία καθώς και σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Έχει διοργανώσει πολλές ατομικές εκθέσεις και έχει ενεργό συμμετοχή στα Διεθνή Συνέδρια Origami και σε σημαντικές διοργανώσεις ενώ έχει συγγράψει και σχετικά βιβλία. Πραγματοποιεί παρουσιάσεις- εργαστήρια- σεμινάρια Origami για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και για ενήλικες.

Το Allou! Fun Park, με τα δύο του πάρκα Allou! και Kidom, αποτελεί το μοναδικό Πάρκο Ψυχαγωγίας (Amusement Park) της χώρας, αποσπώντας το βραβείο «Superbrands 2010» στη κατηγορία «Ψυχαγωγία». Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, I.A.A.P.A.), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και ελεγχόμενο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει. 

Leave a Reply