Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 στις 12.15-13.45, θα πραγματοποιηθεί στο Atelier Σπύρου Βασιλείου εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με θέμα “Ο Τρελός Του Λούνα Παρκ” Πηγαίνει Εκδρομή Στο Χαρτί!.

Όταν ένας σκηνογράφος ετοιμάζει την μακέτα για ένα θεατρικό έργο πρώτα ζωγραφίζει το σκηνικό του σε χαρτί! Έτσι θα κάνουν και οι νεαροί καλλιτέχνες! Θα χρησιμοποιήσουν χρωματιστά χαρτιά, λαδοπαστέλ και μαρκαδόρους και θα ετοιμάσουν το σκηνικό του Σπύρου Βασιλείου σε ζωγραφιά.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 210 9231502 και ηλεκτρονικά στο [email protected].

Το Εργαστήρι Μικρών Καλλιτεχνών θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, 12.15-13.45, από την εικαστικό Μαρία-Άννα Κολλύρη. Οι μικροί μας καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις και να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, καθώς και να πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά και τεχνικές όπως είναι η ζωγραφική, η γλυπτική, η σκηνογραφία, το κολάζ κ.α. Αφετηρία των θεματικών ενοτήτων στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι είναι το πολύμορφο και πολυάριθμο έργο του καλλιτέχνη Σπύρου Βασιλείου. Σκοπός είναι η βιωματική γνωριμία των παιδιών τόσο με το έργο του Βασιλείου όσο και με άλλων σημαντικών εκπροσώπων της σύγχρονης τέχνης.

Κόστος ανά μάθημα: 8€

Μηνιαίο πακέτο: 24€

Atelier Σπύρου Βασιλείου | Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη
www.spyrosvassiliou.org

Leave a Reply