ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΣΤΟ ATHENS HEART MALL

“ Ήταν μια Ευχή, μικρή, πολύ μικρή, που αναζητώντας τα Χριστούγεννα είχε χαθεί. 
Ρωτούσε από δω, ρωτούσε από κει, ψάχνοντας επίμονα το δρόμο της να βρει”… 

Από 15 έως 31 Δεκεμβρίου, το παραμύθι της μικρής “Ευχής” ζωντανεύει στο athensheart mall, σε ένα μαγικό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό γεμάτο νεράιδες και μάγους, που βοηθούν τα παιδιά να βρουν τα μαγικά αστέρια των ευχών και να κερδίσουν πολλά δώρα από τα καταστήματα του athensheart!

ah_xmaspostfinal-300x251

Ευχή των ανρθώπων του Athens Heart, να μοιραστούν απλόχερα τη μαγεία των Χριστουγέννων ενισχύοντας το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με τη δική μας πολύτιμη βοήθεια μπορεί να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες!

img_2262

Επίσης οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο Volta Fun Town με τρενάκι, καρουσέλ, τραμπολίνο, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας  VRide και πολλά άλλα και όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας από την Ice Arena.

img_2133

Χαλαρώστε και αφεθείτε στην όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα. Απολαύστε τον καφέ σας, κάνετε τις αγορές σας με άνεση, επισκεφτείτε το bazaar του Make a Wish (Κάνε-Μία-Ευχή-Ελλάδος), λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και στις καθημερινές κληρώσεις για δώρα, παρακολουθήστε μουσικές εκδηλώσεις και εκθέσεις εικαστικών.

Ελάτε όλοι, με δωρεάν είσοδο για όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν «Τα Χριστούγεννα της “Ευχής”» και δωρεάν parking για δύο ώρες.

Ωράριο Δραστηριοτήτων – Τα Χριστούγεννα της “Ευχής”

  • Καθημερινές: 17:00- 21:00
  • Σάββατα-Κυριακές:  11:00-19:00

Ζήστε με την καρδιά σας τα Χριστούγεννα στο athensheart mall!

ATHENS HEART, PASAL, MAY2013

athensheart Mall

Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας

Tel: + (30) 210 3414105, Fax: + (30) 210 3414103

www.athensheart.gr

 https://www.facebook.com/athens.heart

 https://www.instagram.com/athensheartmall/

https://twitter.com/#!/ATHENSHEARTMALL

Leave a Reply