ΤΑ TELETUBBIES ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ|ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟ AVENUE

Στις 16 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι,  μια έκπληξη θα περιμένει τα πιτσιρίκια που θα κάνουν τη βόλτα τους στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των μαμάδων, το AVENUE!

Για πρώτη φορά και αποκλειστικά για μια ημέρα στην Αθήνα, θα εμφανιστούν «ζωντανά» τα αγαπημένα  TELETUBBIES. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να  δουν για πρώτη φορά από κοντά τους αγαπημένους χαρακτήρες, τις μασκότ Tinky Winky (μοβ) και Laala (κίτρινη), να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί τους, παρέα με τον αγαπημένο τους παρουσιαστή του καναλιού NICKELODEON Χρήστο Κούτρα και να απολαύσουν επεισόδια της αγαπημένης τους σειράς. Πολλές πολλές εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, μόνο στο AVENUE!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens
 

To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο – έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 – σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων!

Leave a Reply