Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ

Το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ διοργανώνει εργαστήριο για τη στενο-χώρια, για παιδιά προσχολικής ηλικίας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στις 12:οο.

Στενοχώρια: ∆ιακεκριµένοι ψυχίατροι και ψυχαναλυτές ερµηνεύουν σύµφωνα µε τη δική τους οπτική την επίδραση της στενότητας του χώρου στον άνθρωπο. Για την προσχολική ηλικία η έννοια της στενότητας του χώρου ερµηνεύεται µέσα από µια ιστορία του Νασρεντίν Χότζα. Με τις κινήσεις μέσα στο χώρο και την αναπαράσταση από παιδιά θα ζωντανέψουν το παραμύθι για να αντιληφθούν την έννοια του στενού και του άπλετου χώρου σε σχέση με τη δική τους θέση.

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Ειρήνη Βοκοτοπούλου, κοινωνιολόγος// Χαρά Μαραντίδου, αρχιτέκτων-εικαστικός// Φώτης Φλεβοτόμος, εικαστικός// Φώτης Σαγώνας, αρχιτέκτων-εικαστικός

Ελεύθερη είσοδος. Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο [email protected]

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.