ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΠΟΡΟΙ-ΒΙΒΛΙΑ

Αυτή την Κυριακή, στο πρόγραμμα «Ρίζες και Παραμυθόσποροι» της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, στο Root, στήνουμε γλέντι για το βιβλίο!

Πού ζουν οι λέξεις και πού η έμπνευση; Άραγε τρώγονται; Και πώς είναι δυνατόν κανείς να θυμηθεί με τη μύτη; Βρίσκουμε τρόπους να διηγηθούμε μια ιστορία και φτιάχνουμε επιτόπου ιστορίες απ’ την αρχή. Τα παραμύθια είναι αλήθεια; Και πόσες διαφορετικές οδηγίες χρήσεις έχει ένα βιβλίο. Κατασκευάζουμε σελιδοδείκτες, εξώφυλλα βιβλίων και βρίσκουμε κρυμμένες ιστορίες μέσα στις τσέπες μας!

H Γιολάντα Τσιαμπόκαλου (Sadahzinia) me αφορμή κείμενα, στίχους και βιβλία της ετοιμάζει για την 1η και 3η Κυριακή κάθε μήνα ένα αυτοτελές εργαστήριό, στο οποίο η αφήγηση εξελίσσεται με τρόπο βιωματικό, με παιχνίδια λέξεων, κίνηση, και ενεργή συμμετοχή των παιδιών. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι γονείς μπορούν να πιουν τον καφέ τους, να φάνε ή και να δουν τις εκθέσεις που φιλοξενούνται στο χώρο.

sadahzinia_feat2

Για παιδιά 5-10 ετών , 12 μ.μ. –– 13:30 μ.μ.

Είσοδος: 5 ευρώ/ παιδί, 6 ευρώ (αδέρφια)

Πού: Στο «Root Artspace» έναν δυναμικό χώρο τέχνης και διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας. Κάτω από την Ακρόπολη και χτισμένο το 1845 για τους Στάβλους του Βασιλιά Όθωνα, το κτίριο αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά κτίρια της μοντέρνας Αθήνας.

Ηρακλειδών 10, 118 51, Θησείο

T. 210 34 50 003 (για κρατήσεις θέσεων) 

Leave a Reply