ΕΙΣΑΙ COOL; ΕΛΑ ΣΤΟ SUPER SCHOOL ΤΩΝ PAW PATROL ΣΤΟ RIVER WEST

RIVER-WEST-PAW-02-GIATRAKOS-8FILMΗ επιστροφή στα θρανία γίνεται πιο εύκολα από ποτέ φέτος στο RIVER WEST με τους αγαπημένους ήρωες των Paw Patrol. To Super School των Paw Patrol ανοίγει τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου στο αγαπημένο εμπορικό και καλωσορίζει παρέα με τους μικρούς επισκέπτες τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι, αγωνίσματα και ένα PAW-λύ διασκεδαστικό πρόγραμμα δράσεων.

RIVER-WEST-PAW-65-GIATRAKOS-8FILM

Τα παιδιά γίνονται οι σούπερ βοηθοί της πιο αγαπημένης ομάδας κουταβιών στο Super School των Paw Patrol, μαθαίνουν όλα τα κόλπα της κουταβοπαρέας και αναλαμβάνουν δράση μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες, τον Marshall και τον Ryder για να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης. Ραντεβού καθημερινά στον πύργο έλεγχου του Ryder στο 1ο επίπεδο του RIVER WEST για να μπείτε και εσείς στην κουταβοσχολή που εκπαιδεύει με διδακτικά εμπόδια στον στίβο μάχης με τους ήρωες των Paw Patrol και πολύ χορό! Μετά τις δοκιμασίες  ο εκπαιδευτής Ryder και ο αδέξιος Marshall παραδίδουν πτυχίο αποφοίτησης!

RIVER-WEST-PAW-72-GIATRAKOS-8FILM

Φυσικά, καμία τάξη δεν ολοκληρώνεται χωρίς αναμνηστικές φωτογραφίες. Τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τα κουταβάκια σε δράση για να κρατήσουν ζωντανές της αναμνήσεις της όμορφης αυτής εμπειρίας.

RIVER-WEST-PAW-01-GIATRAKOS-8FILM

Η απίθανη ομάδα των PAW PATROL εκπαιδεύει και διασκεδάζει με σούπερ αποστολές διάσωσης με ελεύθερη είσοδο τους μικρούς επισκέπτες του RIVER WEST παρέα με τον αγαπημένο Marshall.

RIVER WEST: Είσαι cool! και 10-22 Σεπτεμβρίου, σε περιμένουμε στο Super School των Paw Patrol

Δευτέρα – Παρασκευή 17.00 – 21.00,  τα Σάββατα 12.00 – 20.00

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

RIVER-WEST-PAW-05-GIATRAKOS-8FILM

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

RIVER WEST SOCIAL MEDIA

FACEBOOK @RiverWestOfficial

INSTAGRAM: River West Official

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking 500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

Paw Patrol,