ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Stavros-Niarchos-Park_SNFCC_Yiorgis-Yerolymbos_outdoor-7-e1524649303910Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος σας περιμένει την Πρωτομαγιά για να γιορτάσουμε μαζί την άνοιξη, με πολλή μουσική, ξέφρενο χορό, παιχνίδια και μαγιάτικες δραστηριότητες για όλους! Η είσοδος για όλες τις δράσεις της ημέρας θα είναι ελεύθερη.

burger_project

Οι Burger Project και οι Jaguar Bombs έρχονται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για να καλωσορίσουμε την άνοιξη με μια ξεσηκωτική συναυλία! Με παιδικά τραγούδια και χιουμοριστικές πρόζες, οι Burger Project μας καλούν να χορέψουμε όσο πιο τρελά μπορούμε, και οι Jaguar Bombs διασκευάζουν σε rockabilly ύφος διαχρονικές επιτυχίες και ένοχες μουσικές απολαύσεις που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει.

jaguar_bombs

Ένα εκρηκτικό εργαστήριο αφροβραζιλιάνικου χορού και ένα μάθημα-γνωριμία με την τέχνη της capoeira έρχοντα την Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ για να μας απελευθερώσουν και να μας αναζωογονήσουν μέσα από το πνεύμα της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

Κι αν η μουσική και ο χορός δεν είναι αρκετά, ελάτε να φτιάξετε το δικό σας μυρωδάτο χάρτινο πρωτομαγιάτικο στεφάνι, πάρτε μέρος σ’ ένα πρωτότυπο πικ-νικ για χαρτογράφους και παρακολουθήστε τη μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

snfcc-nikos_karanikolas_2

Παράλληλα, όλη την ημέρα, μια σειρά από εργαστήρια, παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες καλούν τα παιδιά να εξερευνήσουν το Πάρκο, να αποτυπώσουν τα χρώματα των λουλουδιών φτιάχνοντας το δικό τους πρωτομαγιάτικο στεφάνι, και να καλλιεργήσουν τη συνεργασία και την έννοια της ευγενούς άμιλλας. Οι αγαπημένοι μας ζωγράφοι προσώπου έρχονται να γεμίσουν τα πρόσωπα των παιδιών με χαρά και ανοιξιάτικα χρώματα!

Πρωτομαγιά

Τέλος, η νέα σειρά ξεναγήσεων Μια Βόλτα στο Πάρκο έρχεται την Πρωτομαγιά για να ρίξει ένα διαφορετικό φως στο γνώριμο πια τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού, και συνοδεύουν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο όπου η φύση, η ιστορία, η ποίηση και η προσωπική αφήγηση συνθέτουν μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή. Τον Μάιο, τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος.

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2019 στις 10:30 π.μ. – 7:30 μ.μ.

Leave a Reply