ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες περιμένει μικρούς και μεγάλους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 από τις 11:00 μέχρι και τις 15:00, μέσα από το TOMS Animal Initiative, η ΤΟΜS σε συνεργασία με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των ρινόκερων.

Σύμφωνα με τη WWF είναι γεγονός πως στη Νότια Αφρική, μεταξύ του 1994 και του 2014, υπήρξε αύξηση περισσότερο από 9.300% σε λαθροθηρία του ρινόκερου. Έτσι λοιπόν, το ένα και μοναδικό παπούτσι alpargata, γίνεται καμβάς για καλό σκοπό, όπου οι πιο ταλαντούχοι κομίστες από την Comicdom θα ζωγραφίσουν live επάνω του.  Δίπλα, κι άλλοι δυο καμβάδες ειδικά διαμορφωμένοι για να τους επιμεληθούν παιδιά!  Style Your Sole! Την ίδια μέρα, σχεδίασε το δικό σου TOMS με την βοήθεια των καλλιτεχνών και απέκτησε ένα μοναδικό customized σχέδιο. Η TOMS είναι περήφανος συνεργάτης της WWF στον αγώνα για την διάσωση των ειδών υπό εξαφάνιση, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η WWF αγωνίζεται για την προστασία συγκεκριμένα των ρινόκερων, τα τελευταία 50 χρόνια. Γι αυτό και τα έσοδα του event θα διατεθούν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για την φροντίδα των ρινόκερων.

 

Την Κυριακή 3 Μάϊου 2015, από τις 12:00 μέχρι και τις 15:00, “πιάνουμε” το Μάη δημιουργώντας λουλούδια origami! Η Μυρτώ Δημητρίου, κοινωνική ανθρωπολόγος, instructor origami, κάτοχος 2 Ρεκόρ Γκίνες, θα σας περιμένει στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριό της. Τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τα μυστικά της ιαπωνικής εικαστικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής origami! Ντυμένη με το παραδοσιακό κιμονό θα υποδέχεται τους επισκέπτες οι οποίοι θα δημιουργούν μοναδικά λουλούδια από χαρτί τα οποία θα παίρνουν μαζί τους σαν αναμνηστικά δωράκια! Ελάτε να διπλώσετε και εσείς τα πέταλα του λουλουδιού σας στο πιο ειδυλλιακό περιβάλλον της Αθήνας!

Παράλληλα και τις τρεις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε περισσότερα από 2000 ζώα που φιλοξενούνται στο Πάρκο, να ενημερωθείτε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στην φύση και να παρακολουθήσετε ορισμένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Info: Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Θέση Γιαλού, Σπάτα 19004, 210 6634725 – 210 6634724 

Leave a Reply