ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ATELIER ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Το Εργαστήρι Μικρών Καλλιτεχνών”, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στις 12.15-13.45, θα πραγματοποιηθεί στο Atelier Σπύρου Βασιλείου εικαστικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών με θέμα “Το πορτραίτο των σχημάτων”.

Τι σημαίνει πορτραίτο; Σήμερα παρατηρούμε τα πορτραίτα του Σπύρου Βασιλείου. Μπορούμε να βρούμε κοινά στοιχεία ανάμεσα στον ζωγράφο μας και σε ένα άλλο πολύ σημαντικό εκπρόσωπο της σύγχρονης τέχνης, τον Pablo Picasso; Με χρωματιστά χαρτόνια που θυμίζουν τους κύκλους, τα τετράγωνα και τα τρίγωνα του Picasso δημιουργούμε πρόσωπα σαν αυτά του Βασιλείου έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τα πιο ξεχωριστά πορτραίτα!

Clipboard01

Δηλώστε συμμετοχή: τηλ. 210 9231502 και ηλεκτρονικά στο atelier@spyrosvassiliou.org
Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Το Εργαστήρι Μικρών Καλλιτεχνών θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, 12.15-13.45, από την εικαστικό Μαρία-Άννα Κολλύρη. Οι μικροί μας καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις και να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, καθώς και να πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά και τεχνικές όπως είναι η ζωγραφική, η γλυπτική, η σκηνογραφία, το κολάζ κ.α. Αφετηρία των θεματικών ενοτήτων στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι είναι το πολύμορφο και πολυάριθμο έργο του καλλιτέχνη Σπύρου Βασιλείου. Σκοπός είναι η βιωματική γνωριμία των παιδιών τόσο με το έργο του Βασιλείου όσο και με άλλων σημαντικών εκπροσώπων της σύγχρονης τέχνης.

Κόστος ανά μάθημα: 8€

Μηνιαίο πακέτο: 24€

Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών
Atelier Σπύρου Βασιλείου | Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη
www.spyrosvassiliou.org

Leave a Reply