ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ PLAYGROUP HELLAS

H Playgroup Hellas διοργανώνει το Πασχαλινό Παζάρι της για την υποστήριξη των ομάδων παιχνιδιού.
Στην ομάδα τους έχουν πλέον σιγουρευτεί ότι η επαφή με τη φύση μας κάνει πιο χαρούμενους ανθρώπους!
Το φετινό τους παζάρι λοιπόν έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανανέωση του κήπου της ομάδας!
Ας πάμε  να παίξουμε, να γελάσουμε, να φάμε και να πιούμε, να δημιουργήσουμε, να βρούμε χρήσιμα προιόντα και δώρα και ταυτόχρονα να συμβάλουμε στην προσπάθεια δημιουργίας ενός φανταστικού κήπου παιχνιδιού για τα παιδιά!
Σας περιμένουν την Κυριακή 29 Μαρτίου από τις  10:00 έως τις 15:00 για να  διασκεδάσετε, να γνωριστείτε και να παίξετε μαζί!
Συμμετέχετε στις δράσεις, τα εργαστήρια κατασκευών και τις γωνιές παιχνιδιού που θα υπάρχουν στον εσωτερικό χώρο αλλά και στον κήπο!
Ταυτόχρονα στο χώρο θα υπάρχει σπιτικός μπουφές με αλμυρά και γλυκά σνακ για όλη την οικογένεια, γωνιά καφέ και ροφημάτων, μικρή αγορά, χειροποίητα δώρα, Bazaar παιδικών ρούχων και παιχνιδιών, μουσική, λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και facepainting για τα παιδιά!

Τηλέφωνο για πληροφορίες 210 6090770
Κύπρου 37β Αγία Παρασκευή (κοντά στο μετρό Αγ. Παρασκευή)

Η Playgroup Hellas αποτελεί Μη Κερδοσκοπική αυτοργάνωση γονέων αναγνωρισμένη από το υπουργείο πολιτισμού (Α.Μ 2597) και έχει ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Φορέων Ιδιωτικού Τομέα Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα και το Μητρώο Εθελοντικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων του Yπουργείου Eργασίας.

www.playgroup.gr

Leave a Reply