ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ BABYFEAT

Το Κέντρο BabyFeat μας καλεί να διασκεδάσουμε για καλό σκοπό, με χορό και μουσική, facepainting, δραστηριότητες, παραστάσεις και πολύ παιχνίδι. Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στην οδό Αλκμήνης 16, στα Κάτω Πετράλωνα! Όσοι βρεθούν εκεί θα διασκεδάσουν με την Christianna και την Babalou, θα παίξουν παιχνίδια και θα παρακολουθήσουν την παράσταση “Μια χώρα Μουσική” με το μουσικό Χρήστο Κλαδά και τον ηθοποιό Νίκο Αξιώτη! Με την δωρεά σας 3 ευρώ ανά παιδί στηρίζετε το Κέντρο BabyFeat και τρώτε αλμυρές και γλυκές λιχουδιές!!! Παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι, θείες, νονοί, νονές, γιαγιάδες και παππούδες μασκαρευτείτε και ελάτε!!!!

Κατά τη διάρκεια του πάρτι συγκεντρώνουμε βρεφικές πάνες, βρεφικές τροφές και γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα.

Picture-6

Λίγα λόγια για το Κέντρο Babyfeat 

-Στο Κέντρο BabyFeat οικογένειες από όλη την Ελλάδα ανταλλάσσουν και χαρίζουν παιδικά, βρεφικά και νεανικά είδη, είδη για την εγκυμονούσα μαμά και ότι χρειάζεται μια οικογένεια για να υποδεχτεί ένα νέο μέλος της!
-Όλα τα ανταλλάξιμα είδη είναι καθαρά, περιποιημένα, χωρίς φθορές, επιλεγμένα με αγάπη και φροντίδα από τους εθελοντές μας.
-Κάνετε οικονομία στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Με την Κάρτα φίλων BabyFeat τα παιδικά σας είδη που δεν σας κάνουν πια μετατρέπονται σε πόντους.
-Το Κέντρο Λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές και με μικρές δωρεές από ιδιώτες και οικογένειες. Είμαστε ανοιχτά καθημερινά 11:00-18:00 και η εγγραφή σας γίνεται εύκολα και απλά χωρίς γραφειοκρατεία και διακρίσεις.

Leave a Reply