ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Οι  φίλοι του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο για τις βραδιές της Πανσελήνου εκπαιδευτικό πρόγραμμα των δελφινιών υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

Το Πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό μετά τη δύση του ηλίου την Παρασκευή 28/8, το Σάββατο 29/8 και την Κυριακή 30/8 και μας προσκαλεί σε μια μαγευτική καλοκαιρινή εμπειρία στις 20:30. Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα δελφίνια του πάρκου και υπέροχες μελωδίες θα μας χαρίσουν μαγικές στιγμές, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα διάρκειας μισής ώρας.

Λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα έχουν την τύχη να ζήσουν μόνο 1.000 άτομα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η έκδοση εισιτηρίου μέσω e-ticketing στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου εδώ από τη Δευτέρα 24/8.

Εισιτήρια θα εκδίδονται και στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, που θα τηρούν, όμως, αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι πύλες του Πάρκου θα ανοίξουν στις 19:30 για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν μόνο σε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

– Ώρα έναρξης προγράμματος: 20:30 (οι πόρτες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 19:45)
– Διάρκεια προγράμματος: 30 λεπτά
– Tιμή εισόδου ΜΕΤΑ τις 19:30 – 5 €/άτομο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πανσέληνος με τα Δελφίνια» 
- Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας Πάρκου και Δελφιναρίου : 4€

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
* Για τους επισκέπτες που θα έρθουν στο Πάρκο ΠΡΙΝ τις 19:30 το κόστος εισόδου ανά άτομο είναι:
– ΕΝΗΛΙΚΕΣ: 16€ (γενική είσοδος) + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)
– ΠΑΙΔΙΑ: Δωρεάν γενική είσοδος, εφόσον συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικα (προσφορά “kids go free”) + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)

* Για τους επισκέπτες που θα έρθουν στο Πάρκο ΜΕΤΑ τις 19:30 το κόστος εισόδου ανά άτομο είναι:
– ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ γενική είσοδος + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)
– ΠΑΙΔΙΑ: Δωρεάν γενική είσοδος (εφόσον συνοδεύονται από τουλάχιστον 1 ενήλικα) + 5€ (Πανσέληνος με τα Δελφίνια)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 19:45.  Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των Δελφινιών θα απαγορεύεται. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση στο Πάρκο από τις 19:30 για να αποφευχθούν ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων σας. Οι φροντιστές και εθελοντές του Πάρκου θα βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγούν στο χώρο των Δελφινιών. Μετά τις 19:45 όλες οι δραστηριότητες και επισκέψεις των εγκαταστάσεων των ζώων του Πάρκου διακόπτονται. Οι επισκέπτες υποχρεούνται να αποχωρήσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Leave a Reply