ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ OLIVER FAMILY HOUSE

_MPP5867Το Oliver Family House, ο αγαπημένος μας family-friendly Πολυχώρος στο κέντρο της Γλυφάδας, άνοιξε τον κήπο του και περιμένει όλα τα παιδιά για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης.

Εκτός λοιπόν από το παιχνίδι που γίνεται μέσα, στον εσωτερικό χώρο του Oliver Family House, τώρα που καλοκαιριάζει μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κήπο και τον ήλιο. Ο κήπος μάλιστα είναι έτσι διαμορφωμένος, ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλή και να μην εκτίθενται στον ήλιο περισσότερο από όσο πρέπει.

Αθλητισμός και Κηπουρική στον Κήπο

Στο Oliver Family House βρίσκονται φέτος επαγγελματίες γυμνάστριες, οι οποίες οργανώνουν αθλητικά events και κινητικά παιχνίδια για παιδιά από 4 ετών και άνω. Να η ευκαιρία των μεγαλύτερων παιδιών, ηλικίας 8 και 9 ετών, να διασκεδάσουν με κάτι περισσότερο ενδιαφέρον για εκείνα και να μυηθούν από νωρίς σ’ ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Παράλληλα με τις αθλητικές δραστηριότητες, η ομάδα του Oliver Family House οργανώνει και μαθήματα κηπουρικής για τους μικρούς, επίδοξους κηπουρούς που αγαπούν τη φύση και τα λουλούδια. 

Bonus info: Στον κήπο του Oliver Family House οργανώνονται ακόμη θεματικά party κηπουρικής και αθλητισμού. Κάντε σήμερα την κράτησή σας εδώ!

_MPP5838

Ωράριο λειτουργίας του Κήπου

Ο κήπος ανοίγει από τις έντεκα το πρωί και μετά, οπότε και ξεκινούν οι δραστηριότητες. Οι τελευταίες γίνονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Μόλις όμως κλείσουν τα σχολεία, το πρόγραμμα των εξωτερικών δραστηριοτήτων του Oliver Familly House αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες ημέρες της εβδομάδας. Μείνετε συντονισμένοι!

oliver_mainlogo

Oliver Family House

Λεωφ. Δημ. Αγγέλου Μεταξά 37 (εμπορικό κέντρο Plaza), Γλυφάδα

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8986021

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:30 π.μ. με 10:30 το βράδυ

Σαββατοκύριακο:  9:00 π.μ. με 12:00 το βράδυ

Leave a Reply