ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Πόσο συχνά έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο δάσος;
Πώς μπορούμε να παίξουμε χωρίς παιχνίδια, αξιοποιώντας το φυσικό περιβάλλον;
Ποια οικογενειακά παιχνίδια μπορούμε άραγε να εμπνευστούμε από τη φύση;                                         

Ολόκληρη η οικογένεια, μικροί και μεγάλοι μαζί δίνουμε ένα καλοκαιρινό ραντεβού για παιχνίδι, το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 18:00 το απόγευμα, στην καλοκαιρινή δροσιά του Υμηττού και στο χώρο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, πίσω από τη Μονή Καισαριανής. Ελάτε να εξερευνήσουμε το Αισθητικό Δάσος Υμηττού με έναν διαφορετικό τρόπο και να γνωριστούμε με άλλες οικογένειες παίζοντας! Ελάτε να περπατήσουμε στον Ιστορικό Ελαιώνα και στον λόφο των Ταξιαρχών του Αισθητικού Δάσους, να εμπνευστούμε από τα παραδοσιακά παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων και να επινοήσουμε τα δικά μας… οικογενειακά παιχνίδια στη φύση! Η συνάντηση  θα κλείσει με ένα δροσερό καλοκαιρινό κέρασμα! Το οικογενειακό αυτό πρόγραμμα στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού και τις δημιουργικές δραστηριότητες  για μικρούς και μεγάλους συντονίζουν η παιδαγωγός Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος Κατερίνα Λιάπη.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 11 Ιουλίου 2015, ώρα 18.00 – 20.00 (Να είστε εκεί 10’ λεπτά νωρίτερα).

ΠΟΥ:Στον χώρο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, στο Αισθητικό  Δάσος Υμηττού (πίσω από τη Μονή Καισαριανής).

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ: Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:  10 ευρώ ανά οικογένεια (τα έσοδα στηρίζουν τη δράση της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών).

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕΔηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΝερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό)  παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής και επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει οικογένειες, σχολεία και παιδιά κοντά στη φύση, μέσα από τα εκπαιδευτικά και τα οικογενειακά προγράμματα που συντονίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών

Online: http://www.philodassiki.org | e-mail: [email protected]

Διεύθυνση: Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα

ΤΗΛ. 210 7220866- 6945380044 

Leave a Reply