ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ο παιδότοπος Παραμύθι δημιουργήθηκε πριν 17 χρόνια και έφτιαξε ένα περιβάλλον πρωτότυπο. Η φιλοσοφία του στην παιδική διασκέδαση είναι λίγο… διαφορετική! Στο Παραμύθι το παιχνίδι είναι ελεύθερο και ομαδικό, «εμψυχωτικό»!

PLAY ME PAIDIA small

Το Παραμύθι μάς υποδέχεται κερνώντας μας ποπκόρν με γεύση καραμέλα και προσφέρει ξένοιαστη παραμονή στους συνοδούς- γονείς, αφού τα παιδιά επιβλέπονται και απασχολούνται δημιουργικά σε έναν ασφαλή και πεντακάθαρο χώρο, που καθημερινά καθαρίζεται και απολυμαίνεται σχολαστικά. Ο παιδότοπος είναι πιστοποιημένος από την αρμόδια αρχή ΕΒΕΤΑΜ.

EPANO (1)

Οι συνοδοί ακούν μουσική απαλή ξένη ethnic ή ελληνική έντεχνη, ενώ μπορούν να διαβάσουν περιοδικά ποικίλης ύλης, να δουν τηλεόραση τηλεόραση, και να “εκμεταλλευτούν” το wifi και τον υπολογιστή desktop για δωρεάν σερφάρισμα. Φυσικά δεν πληρώνουν είσοδο!

PLAY B

Σε όλους τους χώρους του παιδοτόπου το κάπνισμα απαγορεύεται. Το Παραμύθι διαθέτει κλιματισμό και εξαερισμό. Η συνεχής ανανέωση του αέρα και η απολύμανση των χεριών απομακρύνει οποιαδήποτε εστία μόλυνσης από την παρουσία πολλών παιδιών, που μπορεί βλάψει το παιδί σας.

DSC_2654

Τα παιδικά πάρτι, για παιδιά 1-12 ετών, και οποιουδήποτε τύπου άλλες εκδηλώσεις (παιδικές εταιρικές γιορτές η βαπτίσεις) συνδυάζουν παιχνίδι και θέαμα. Το Παραμύθι διαθέτει μάλιστα 18 θεατρικές παραγωγές τις οποίες έχουν δει μέχρι σήμερα πάνω από 200.000 παιδιά. Το εορτάζον παιδί είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής. Και όλα τα παιδιά, ανάλογα τις επιλογές σας, είναι θεατές η συμμετέχοντες  στα πρωτότυπα και μοναδικά θεάματα-show.

Το Πάρτι με SHOW

Το concept είναι «η γιορτή του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας σας»

THEATRIKH KOPH copy

Το κάθε πάρτι είναι διαφορετικό γιατί βασίζεται στις επιλογές του κάθε διοργανωτή (που ποτέ δεν είναι ίδιες). Υπάρχει το κλασικό ελεύθερο παιχνίδι, το οποίο εμπλουτίζεται με ομαδικό παιχνίδι με παιδαγωγούς, η συμμετοχή του εορτάζοντος παιδιού σε θεατρικό σκετς (επιλογή ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά), ενώ όλοι οι καλεσμένοι, γονείς και παιδιά, παρακολουθούν επιπλέον, ένα, δυο ή και τρία show τα οποία επιλέγει ο διοργανωτής (επιλογή από δεκαπέντε διαφορετικά). Όλο αυτά συμπληρώνονται με τον χορό των παιδιών στην πίστα και το φαγητά τους από συνεργαζόμενα επώνυμα catering.

Το πάρτι χωρίς SHOW

DSC_0263

Πρόκειται για απλό πάρτι όπως σε όλους του παιδότοπους, απλά ενισχύεται με την παρουσία παιδαγωγών που απασχολούν τα παιδιά με ομαδικά παιχνίδια (όχι απλή επιτήρηση) και μπορεί να εμπλουτιστεί με πέντε επιπλέον light show, που γίνονται στον χώρο του παιχνιδιού.

Όλα τα shows (2016 ) θα μπορέσετε να τα δείτε σε ένα video 7 λεπτών

Μπορείτε να δείτε πως είναι ένα πάρτι στο Παραμύθι σε ένα δίλεπτο video clip

και φυσικά τους χώρους θα τους δείτε εδώ

Όταν επισκεφτείτε το παραμύθι μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά!

paramythi-logo

Παιδότοπος Παραμύθι
Ιφιγενείας 39, Αθήνα
ΤΗΛ: 2102711811 & 2102716716  FAX: 2102755560
Ώρες λειτουργίας
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:30-21:30
ΣΑΒΒΑΤΟ -ΚΥΡΙΑΚΗ =  11:00 – 21:30
Πληροφορίες για παιδικά πάρτι όταν ο παιδότοπος είναι κλειστός στο τηλ.: 2102755560 & 6973371117 

Θα σας καταπλήξει! 

Leave a Reply