ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΣ

Παιδικό Καρναβάλι του ΜετςΤο «Παιδικό Καρναβάλι του Μετς» υπόσχεται να δώσει φωνή, χρώμα και μοναδική καρναβαλική διάθεση στα γραφικά στενά του Μετς! Τη φαντασμαγορική γιορτή πραγματοποιεί το Psarokokalo creative studio, σε συνεργασία με τον εξωραϊστικό, πολιτιστικό & αθλητικό σύλλογο Αρδηττό, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων.

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία, που υλοποιείται με αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το συντονισμό του Athens Partnership, διατηρεί 25 σχολικά κτίρια ανοιχτά τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα και φιλοξενεί δωρεάν δράσεις για όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, με το άνοιγμα των προαυλίων το πρόγραμμα δημιουργεί πυρήνες δημιουργίας και συνάντησης στις γειτονιές της Αθήνας.

Τη διοργάνωση του παιδικού καρναβαλιού προετοιμάζουν πυρετωδώς παιδιά και γονείς που συμμετέχουν σε εικαστικά εργαστήρια για την κατασκευή αρμάτων και στολών καθώς και στις πρόβες της ορχήστρας βραζιλιάνικων κρουστών. Τα εργαστήρια υλοποιούνται στο Ανοιχτό Σχολείο της περιοχής -13ο Δημοτικό Σχολείο, στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος.

Το «Παιδικό Καρναβάλι του Μετς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ώρες 11.30 π.μ.-14.30 μ.μ. και τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της Χαρβούρη και θα καταλήξει στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Ανοιχτού Σχολείου Αθηνών, όπου θα ακολουθήσει η ανοιχτή συναυλία των Muchatrela Band.

27747746_1829842983716310_5357857189132452244_o-min

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΟΥ: Ανοιχτό Σχολείο Μετς – 13ο Δημοτικό Σχολείο (Στίλπωνος 38)

ΠΟΤΕ: 10 Φεβρουαρίου

ΩΡΕΣ: 11.30 – 14.30

ΤΙ: Η γιορτή ξεκινάει με την Παρέλαση βραζιλιάνικων κρουστών και αρμάτων & καταλήγει στο Ανοιχτό Σχολείο του Μετς για μία μοναδική συναυλία με τους Muchatrela band!

Μείνε ενημερωμένος!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
*Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η γιορτή θα μετατεθεί για το επόμενο Σάββατο.
Όλα τα νέα και οι δράσεις του προγράμματος, είναι εδώ:
www.athensopenschools.gr

Leave a Reply