ΣΤΟ OLIVER FAMILY HOUSE “ΚΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”

Τι θα λέγατε να τρυπώσουμε γονείς και παιδιά σε έναν ζεστό, φιλόξενο χώρο που θυμίζει κάτι από την Christmas Land;

Το σπίτι του παπαγάλου Oliver έχει στολιστεί από νωρίς, η κουζίνα μυρίζει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και η ομάδα του αγαπημένου family spot αλλάζει στα γρήγορα, ρούχα προκειμένου να μας υποδεχθεί με τα γιορτινά της.

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Oliver Family House προσκαλεί γονείς, παιδιά αλλά και ολόκληρη την οικογένεια για να καλωσορίσουμε παρέα τις φετινές γιορτές με πολύ χορό που θα φέρει χαρά, παιχνιδομαγειρέματα που θα δώσουν γεύση και ιδέες στη μαμά, παραμύθι που θα ξυπνήσει για τα καλά τη φαντασία, θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές που θα γίνουν η έμπνευση για περισσότερη δημιουργικότητα.  Και όλα αυτά μαζί, θα μας κάνουν τελικά… Χριστούγεννα!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινάει στις 19 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Όλη την ημέρα θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά νηπιακής, προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Μερικές από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Oliver Family House, είναι Θεατρικό Παιχνίδι, Παιχνιδομαγειρέματα, Breakdance kids, Zumba kids, Latin kids, Zumba party για μικρούς και μεγάλους, Hip hop kids, Παραμυθομπερδέματα, Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές όπως είναι τα στολίδια για το δέντρο και Γράφουμε Παραμύθι μαζί.

Σημειώστε την ημερομηνία!

Στις 24. 12 θα γίνει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο party του Oliver Family House. Το party ξεκινάει στις 18.00, με τον Ρούντολφ το ελαφάκι και το Ξωτικό να κλέβουν την παράσταση! Μικροί και μεγάλοι θα κάνουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές, θα βαφτούμε στα χρώματα των γιορτών με την ομάδα του face painting, θα ακούσουμε παραδοσιακά και σύγχρονα παραμύθια και εννοείται πως θα χορέψουμε μέχρι αργά το απόγευμα.

15219485_706432622849921_34992731480996620_n
Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες

 Breakdance kids
 Zumba kids
 Latin kids
 Zumba party για όλους!
 Hip hop kids
 Παιχνιδομαγειρέματα
 Παραμυθομπερδέματα
 Γράφουμε Παραμύθι Μαζί

Στις δραστηριότητες συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Αντώνης & Γιώργος Δημογεροντάκης- Παιχνιδομαγειρέματα
Πάμελα Λύτρα- Γράφουμε Παραμύθι Μαζί
Ελεάνα Πάσχου- Παραμυθομπερδέματα
Οι Σβούρες- Θεατρικό Παιχνίδι
Θεοδόσιος Ευάγγελος Χολέβας και η ομάδα της Σχολής Χορού Dancebeat ΠανΔώρα (Δήμητρα Αναστασοπούλου, Χαρά Σαφελά, Daniel)

Για την περίοδο 17/12/2016 – 8/1/2016 η χρέωση για την παιδική απασχόληση θα είναι καθημερινά 3€. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι 7€ και περιλαμβάνει επίσης την απασχόληση των παιδιών πριν και μετά την εκδήλωση.

Oliver Calendar Post it Template

www.oliverfamilyhouse.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook page του Oliver Family House

Τηλ. Κρατήσεων 210 8986066

Leave a Reply