ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ MEET MARKET ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Επιτέλους! Η άνοιξη είναι εδώ και ήρθε η ώρα για το πασχαλινό Μeet Market  Απριλίου.

Ραντεβού στις 23 και 24 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο κτίριο Μηχανουργείο, στην αίθουσα Αποθήκη (παράρτημα γεύσης) και στο Προάυλιο του Μηχανoυργείου με τοπικές και ανεξάρτητες δημιουργίες, έμπνευση και φυσικά πολλά πασχαλινά φιλέματα.

Αυτόν τον Απρίλιο, το Meet Market θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την δράση Fashion Revolution, στόχος της οποίας είναι να αλλάξει δραστικά τον τρόπο με τον οποίο τα ρούχα προμηθεύονται, παράγονται και αγοράζονται, ξεκινώντας με την ερώτηση #Whomademyclothes? Το παγκόσμιο, πλέον, κίνημα Fashion Revolution Day, ενεργό σε 83 χώρες, κάνει αυτή την ερώτηση επιδιώκοντας να παρακινήσει τους καταναλωτές να αναρωτηθούν τι κρύβεται πίσω από τις ετικέτες των ρούχων τους. Στόχος είναι ένα μέλλον με περισσότερη ασφάλεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια για την μόδα.

easter people

Μέσα από αυτήν την ιδέα, το Μeet Market θα φιλοξενήσει το Εthical Fashion Walk, οργανωμένο από το Fashion Revolution Greece, που θα προβάλλει brands που προσπαθούν να διατηρήσουν την διαφάνεια στην εφοδιαστική αλυσίδα της μόδας. Μέσα από αυτό το Fashion Walk, Έλληνες  σχεδιαστές και παραγωγοί θα αφηγηθούν την ιστορία πίσω από τις δημιουργίες τους και θα μας μεταδώσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να δουλεύει με διαφάνεια, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και ελέγχoντας τον εφοδιασμό τους, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο δικαιότερες συνθήκες εργασίας.

Έτσι λοιπόν… το Meet Market μάς περιμένει με περισσότερα από 130 περίπτερα με τοπικές δημιουργίες, συνεχόμενα DJ sets καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, νόστιμα φαγητά, χαρούμενα πρόσωπα, ένα Ethical Fashion Walk και….θετική ενέργεια!

easter1

Για τα παιδιάΦως και σκοτάδι… κάτι κρύβεται  και κάτι φανερώνεται. Θα έρθεις να το βρεις και να το φανερώσεις μέσα από ένα πασχαλινό θεατρικό παιχνίδι; Σε περιμένουμε το Σάββατο 23/4 και Κυριακή 24/4 από τις 4 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Meet Market. H oμάδα θεατρικού παιχνιδιού Πυγολαμπίδες.

Και φυσικά, μπορείτε να πάρετε μέρος στο ετήσιο Εaster Egg Hung. Ναι! Θα υπάρχουν κρυμμένα πάνω από 150 πασχαλινά αυγά σε όλο το Meet Market.  Bρείτε τα, φέρτε τα στο ταμείο και κερδίστε cd των DJ, αφίσες, κονκάρδες και συμμετοχή στο μεγάλο μ δώρο, ένα καλάθι γεμάτο με δημιουργίες από τους συμμετέχοντες του Meet Market  και το μυστικό πασχαλινό δώροΠόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

The Meet Market: Μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJsets και θετική ενέργεια!

AprilsPoster_BACK

The Meet MarketΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κτίριο«Μηχανουργείο»& Προαύλιο«Μηχανουργείου»& αίθουσα«Αποθήκη»
Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Απριλίου,2015
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, 11854 Αθήνα 

Leave a Reply