ΜΑΡΣΙΠΟΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

ΦλαμπούριΤο Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, το καταφύγιο Φλαμπούρι μάς καλεί να περπατήσουμε μέσα στο πανέμορφο τοπίο του Εθνικού Δρυμού στην Πάρνηθα, σε μία διαδρομή κατάλληλη για βρέφη σε μάρσιπους, παιδιά, γονείς και αρχάριους, στην οποία θα γνωρίσουμε το βουνό και θα έρθουμε πιο κοντά στη φύση.

Η διαδρομή θα έχει σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές και θα κινηθούμε σε ήπιο ρυθμό ώστε να απολαύσουμε την πανέμορφη φύση. Πάρτε την παρέα σας, την οικογένεια σας ή και μόνοι σας και ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα, με μια βόλτα στο δάσος. Έτσι, θα επανασυνδεθούμε με τις αισθήσεις μας και θα αφουγκραστούμε τον ήρεμο ρυθμό της φύσης. Η μεθυστική μυρωδιά τους δάσους, που θα αναπνεύσουμε, θα μας προσφέρει χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Στην επιστροφή μας στο καταφύγιο θα μπορούμε να απολαύσουμε πεντανόστιμα σπιτικά πιάτα, χωριάτικες πίτες, σαλάτες, κρασάκι και γλυκά.

Η πεζοπορική βόλτα είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι.

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας. 

Κόστος 3€, ελάχιστη κατανάλωση (αφαιρείται από οποιαδήποτε κατανάλωση σας στο καταφύγιο)

Δηλώσεις συμμετοχής και στο καταφύγιο, από τις 09:30′ μέχρι και τις 10:45′.

Κόστος 5€, ελάχιστη κατανάλωση (αφαιρείτε από οποιαδήποτε κατανάλωση σας στο καταφύγιο).

Ώρα εκκίνησης πεζοπορικής βόλτας από το Φλαμπούρι: 11:00
Διάρκεια πεζοπορικής βόλτας: ~1:00 ώρα.

Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα την άφιξη σας και να προμηθευτείτε το κουπόνι συμμετοχής! Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα, το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό. Επίσης για το μεσημέρι και το βράδυ, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.Για τη διαμονή απαιτείται κράτηση.

flabouri-logo-new-200x86

Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες/εξορμήσεις, δηλώνουν ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των πιο κάτω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής τους:

-Συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο με δική τους ευθύνη, έχουν την απαιτούμενη φυσική κατάσταση, δεν έχουν κανένα πρόβλημα υγείας και είναι σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες τους.
-Γνωρίζουν ότι αυτής της φύσεως οι δραστηριότητες σε ορεινό περιβάλλον συνεπάγονται έκθεση σε κινδύνους, ενώ τόσο η νοσηλευτική όσο και η ιατρική φροντίδα σε αυτούς τους χώρους είναι πολύ δυσπρόσιτη.
-Οι συνοδοί ανηλίκων αναλαμβάνουν εκείνοι αποκλειστικά την ευθύνη, του-της ανήλικου που συνοδεύουν.
-Εκχωρούν το δικαίωμα να δημοσιευτούν και να αναρτηθούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες βρίσκονται και οι ίδιοι.
-Θα φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευσή τους, ώστε να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθώς και στην έναρξη της εκδήλωσης.
-Δεν θα φέρουν σκύλους σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του δρυμού, αλλά και για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.
-Γνωρίζουν ότι ο αρχηγός της κάθε εκδήλωσης, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μη λάβουν μέρος, αν κρίνει ότι δεν διαθέτουν τις απαιτούμενς δυνατότητες, για την ασφάλεια όλων.
-Τέλος, δηλώνουν ότι παραιτούνται από κάθε τυχόν αξίωση έναντι των οργανωτών ή του αρχηγού, για αμέλεια ή άλλη ευθύνη σε σχέση με τυχόν ατύχημα στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Leave a Reply