ΚΠΙΣΝ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Περίπατοι, µουσική, γέλια, συγκινήσεις, δηµιουργικά προγράµµατα, άθληση, αναγνώσεις, χιλιάδες επισκέπτες, ποδηλάτες, δροµείς, φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες, παιδικές φωνές και χαµόγελα συναντιούνται κάθε µέρα στο δικό σας ΚΠΙΣΝ.

Την Πέµπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 18:00, ελάτε να γιορτάσουµε µαζί στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, προς όλους εσάς και όλους εµάς, µέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραµα συνύπαρξης και ποικιλοµορφίας.

H Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος θα φιλοξενήσει αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραµµα-έκπληξη, ενώ αποσπάσµατά του θα αποκαλυφθούν σε επιπλέον σηµεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν µέρος της γιορτής.

Ολόκληρη η εκδήλωση θα µεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο, και στο τέλος όλοι µαζί θα στρέψουµε το βλέµµα µας προς τον ουρανό για ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην αίθουσα είναι απαραίτητη η προεγγραφή, που μπορείτε να κάνετε εδώ. Για τους χώρους των αναµεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώµενα δεν απαιτείται προεγγραφή.

Μάθετε περισσότερα: SNF.org | SNFCC.org/events

Leave a Reply