Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗΝ “ΕΙΡΗΝΗ” ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Έχετε φανταστεί τον Καραγκιόζη στο ρόλο του Τρυγαίου, στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη ; O Tάσος Κώνστας όχι μόνο το φαντάστηκε, αλλά και το έκανε πράξη στο μπερντέ του, στις «Φιγούρες & Κούκλες», στην Πλάκα.

Ο καταξιωμένος δημιουργός του θεάτρου σκιών διασκεύασε την Αριστοφανική κωμωδία για παιδιά και για τους χάρτινους ήρωες του. Ο Καραγκιόζης στο ρόλο του αμπελουργού Τρυγαίου και η παρέα του, Μπάρμπα-Γιώργος, Νιόνιος , Σταύρακας, Μορφονιός , ως χορός αγροτών, ανεβαίνουν στον Όλυμπο για να σώσουν τη φυλακισμένη από τον Πόλεμο Ειρήνη.

Οι εικοσιπέντε περίτεχνες σκαλιστές φιγούρες και τα σκηνικά, η υπέροχη πρωτότυπη μουσική και τραγούδια της παράστασης και η ζωντανή απόδοση από τον Τάσο Κώνστα συνθέτουν μια διαφορετική παράσταση θεάτρου σκιών που θα μείνει αξέχαστη σε σας και τα παιδιά σας.

Η παράσταση  απευθύνεται σε παιδιά άνω των 5 ετών και θα παρουσιασθεί – μόνο για μία φορά- την Κυριακή 22/3 στις 11.30 το πρωί, στις  «Φιγούρες & Κούκλες». Όσοι την έχετε δει στο παρελθόν και θέλετε να την ξαναδείτε , άλλα και όσοι θα θέλατε να την απολαύσετε για πρώτη φορά, εξασφαλίστε τις θέσεις τηλεφωνικά και καλό «ταξίδι» στην αρχαία Αττική,  μέσα από τον μπερντέ του Τάσου Κώνστα.

«Ειρήνη» του Αριστοφάνη – διασκευή από το Θέατρο Σκιών Τάσου Κώνστα

Κυριακή 22/3 , 11.30 π.μ.

Διάρκεια: 50΄

Γενική είσοδος:  5 ευρώ.

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» :  Τριπόδων 30 Πλάκα (μετρό Ακρόπολη), Τηλ. 210 3227507

Leave a Reply