ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

Sti-Filodasiki-021113 (27)Σε μια απογευματινή συνάντηση για όλη την οικογένεια στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού προσκαλεί μικρούς και μεγάλους η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 18:00 το απόγευμα. Λίγο πριν τις ευχές για «καλό καλοκαίρι» και πριν ξεκινήσουν οι διακοπές, γονείς και παιδιά μαζί, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στο καλοκαιρινό τοπίο του βουνού, να γνωριστούν με άλλες οικογένειες, να περπατήσουν και να χαρούν τη φύση.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει με μια περιήγηση στον Ιστορικό Ελαιώνα και στον λόφο των Ταξιαρχών. Με παιχνίδια, χωρίς… παιχνίδια, με το φυσικό περιβάλλον ως σκηνικό, οι συμμετέχοντες θα θυμηθούν παραδοσιακά παιχνίδια, θα τα χαρούν, θα πάρουν έμπνευση από αυτά, θα δημιουργήσουν τα δικά τους.

Η συνάντηση θα κλείσει με ένα καλοκαιρινό κέρασμα.

Δείτε το σχετικό event στο facebook!

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά  στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει.

Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

ΠΟΤΕ: Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, ώρα 18.00 – 20.00 (Παρακαλούμε να είστε εκεί 10’ λεπτά νωρίτερα)

ΠΟΥ: Στο Αισθητικό  Δάσος Υμηττού,  πίσω από την Μονή Καισαριανής

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ: Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ: Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ: Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό)  και παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

δάσος

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών

Online: http://www.philodassiki.org | e-mail: contact@philodassiki.org

Διεύθυνση: Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα

ΤΗΛ. 210 7220866- 6945380044

Leave a Reply