ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΡΜΟΝΙΚΑ

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη φιλοξενεί  στο πλαίσιο της έκθεσης «Ελληνική Αναγέννηση: Η αρχιτεκτονική του Θεόφιλου Χάνσεν» τη Σάσα Βούλγαρη που θα αφηγηθεί «Ιστορίες με χρώματα αρμονικά» για μικρούς και μεγάλους!

Αφηγηματικές περιπλανήσεις εμπνευσμένες από τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Θεόφιλου Χάνσεν

Το πιο Παράξενο Έκθεμα στην προθήκη ενός Φανταστικού Μουσείου, η Πολυθρόνα του Αυτοκράτορα και ένα λαμπρό αρχοντικό που στολίζεται για τα Χριστούγεννα!

Μια παραμυθού τριγυρίζει σε ώρα μαγική μέσα σε έναν χώρο τέχνης κι αφουγκράζεται τις ιστορίες που κρύβονται παντού: ανάμεσα στα εκθέματα και πίσω από τις γραμμές των κειμένων που τα συνοδεύουν… στον απόηχο που αφήνουν οι πινελιές και τα γραψίματα του σχεδιαστή αρχιτέκτονα και αφηγείται νέες ιστορίες. Α! Κάπου κρύβεται και μια μικρή Χριστουγεννιάτικη ιστορία!

Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη εμπλέκει ιστορίες από τη ζωή του διάσημου αρχιτέκτονα, παραμύθια του συμπατριώτη του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και των αδερφών Grimm κι άλλες που εμπνέεται από τα σχεδιάσματά του σε ένα απολαυστικό αφηγηματικό απόγευμα για μικρούς και για μεγάλους

Πρωτότυπη ιδέα, σχεδιασμός προγράμματος, αφήγηση, τραγούδι: Σάσα Βούλγαρη

Πότε: Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στις 19:00

Διάρκεια: 60′ περίπου

Συμμετοχή: 10 €

logo

ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Β & Μ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα
Τ: 210-3611206 
E: [email protected] 
www.thf.gr  

Leave a Reply