Η ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΪΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο People & Puppets’ Svit μάς καλεί να υποδεχθούμε χαρούμενα και δημιουργικά το καλοκαίρι! 

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου, στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο “Καλωσόρισες Καλοκαίρι!” και μας περιμένει με παραστάσεις και δημιουργικά εργαστήρια, να ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες, γνώσεις και χαρά!

IMG_1647
Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε κούκλες, να ζωγραφίζουμε πέτρες, να κάνουμε κολιέ, βραχιόλια και μπρελόκ με σπάγκους, νήματα και βότσαλα με τεχνική “μακραμέ”  και πολύχρωμα καραβάκια! Και το σημαντικότερο – σε ένα από τα εργαστήρια-“Φτιάξε το Δικό σου Παραμύθι”, θα μάθουμε πώς μπορούμε, συσσωρεύοντας τις καλοκαιρινές μας εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές, να φτιάξουμε το δικό μας παραμύθι, με ήρωα το παιδί μας, για να μείνει αυτό το καλοκαίρι πραγματικά αξέχαστο!


 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του “ΚΑΛΩΣΌΡΙΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!” :

Σάββατο 4 Ιουνίου

POLYXROMO PARAMYTHI

11:00-12:00 “Πολύχρωμο παραμύθι”- μια παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (Με το εισιτήριο της παραστάσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε και το εργαστήρι με επιπλέον 5 ευρώ)

12:00-13:30 εργαστήρι κατασκευής για γονείς με παιδιά: “Δημιουργώντας μαζί με το παιδί!”

Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε με υλικά που θα βρίσκουμε στης καλοκαιρινές μας βόλτες: βότσαλα, κοχύλια, ξυλάκια… Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε κούκλες, να ζωγραφίζουμε βότσαλα, να κάνουμε κολιέ, βραχιόλια και μπρελόκ με σπάγκους, νήματα και βότσαλα με τεχνική “μακραμέ” και πολύχρωμα καραβάκια!

Τιμή  εισιτηρίου: 8 ευρώ ( γονιός με το παιδί -συμπεριλαμβάνει και τα υλικά) 

Κυριακή 5 Ιουνίου

IMG_9161new (2)

12:00-13:00 “Πέτα,Λούδα !”- μια παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά 2,5-5,5 ετών, με κούκλες και τεχνική Sand-Art. 

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (Με το εισιτήριο της παραστάσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε και το εργαστήρι με επιπλέον 5 ευρώ).

13:00-14:30 εργαστήρι κατασκευής για γονείς με παιδιά: “Δημιουργώντας μαζί με το παιδί!”

Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε με υλικά που θα βρίσκουμε στης καλοκαιρινές μας βόλτες: βότσαλα, κοχύλια, ξυλάκια… Θα μάθουμε να κατασκευάζουμε κούκλες, να ζωγραφίζουμε βότσαλα, να κάνουμε κολιέ, βραχιόλια και μπρελόκ με σπάγκους, νήματα και βότσαλα με τεχνική “μακραμέ” και πολύχρωμα καραβάκια!

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

17:30- 19:00 Εργαστήρι για γονείς “Φτιάξε το Δικό σου Παραμύθι”.

Θα μάθουμε πώς μπορείτε, συσσωρεύοντας τις Καλοκαιρινές σας εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές, να φτιάξετε το δικό σας παραμύθι, με ήρωα το παιδί σας, για να μείνει αυτό το καλοκαίρι πραγματικά αξέχαστο!

Παράλληλα, για παιδιά από 3 ετών θα γίνει εργαστήρι Sand-Art (ζωγραφική με άμμο), κατασκευής κούκλας και ζωγραφικής στα βότσαλα !

Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ ( γονιός με το παιδί -συμπεριλαμβάνει και τα υλικά)

IMG_1648

@χώρος τέχνης ασωμάτων
Οδός Αγίων Ασωμάτων 6,Θησείο
Τηλέφωνο: 211-8009838 & 6973631659
 www.xorostexnisasomaton.gr

Leave a Reply