Η ΑΛΛΗ ΔΡΟΣΟΥΛΑ

Το Atelier Σπύρου Βασιλείου φιλοξενεί κάθε Κυριακή “Το εργαστήρι των μικρών καλλιτεχνών”, για παιδιά 5-12 ετών! Στις 22 Νοεμβρίου 2015, στις 12.00-13.30, θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι με θέμα «Η άλλη Δροσούλα».

Πώς μπορώ να μετατρέψω το έργο του Σπύρου Βασιλείου  Δροσούλα σε ένα άλλο έργο;  Με οδηγό την φαντασία τους, τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν όλα τους τα υλικά για να τροποποιήσουν το ομώνυμο έργο του καλλιτέχνη σε ένα άλλο, δημιουργημένο από αυτά.

Δηλώστε συμμετοχή: τηλ. 210 9231502 και ηλεκτρονικά στο [email protected]

Δροσούλα-Σπύρος Βασιλείου

Το Εργαστήρι Μικρών Καλλιτεχνών θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, 12.00-13.30. Οι μικροί μας καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τις γνώσεις και να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους, καθώς και να πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά και τεχνικές όπως είναι η ζωγραφική, η γλυπτική, η σκηνογραφία, το κολάζ κ.α. Αφετηρία των θεματικών ενοτήτων στις οποίες θα συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι είναι το πολύμορφο και πολυάριθμο έργο του καλλιτέχνη Σπύρου Βασιλείου. Σκοπός είναι η βιωματική γνωριμία των παιδιών τόσο με το έργο του Βασιλείου όσο και με άλλων σημαντικών εκπροσώπων της σύγχρονης τέχνης.

Κόστος συμμετοχής ανά μήνα: 35€

Κόστος συμμετοχής ανά κύκλο 85€

Atelier Σπύρου Βασιλείου
Γουέμπστερ 5Α, 117 42, Ακρόπολη
www.spyrosvassiliou.org

Leave a Reply