ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ SMILERS ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ THE MALL ATHENS ΓΙΑ ΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΜε πρωταγωνιστές τους SMILERS, τους ήρωες για όλα τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μάς περιμένει καθημερινά από τις 3 έως και τις 11 Νοεμβρίου στο 4ο επίπεδο του The Mall Athens!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πρωταγωνιστές τους SMILERS ξεδιπλώνει όλες τις δράσεις που υλοποιεί για κάθε παιδί και οικογένεια στην χώρα μας. Δημιουργική απασχόληση, ενημέρωση, ειδικές προβολές είναι μόνο κάποια από όσα ετοιμάζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Smile Boy, την Smile Girl και τον πιστό τους φίλο Rescue Dog, να βγάλουν φωτογραφίες, να ενημερωθούν για τις super δυνάμεις τους και να γίνουν και αυτά ήρωες με την απόκτηση της Super Smile Ταυτότητας!

Παράλληλα, θα λειτουργεί κατάστημα όπου μπορείτε να προμηθευτείτε είδη με τους Smilers καθώς και είδη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ελάτε από τις 3 έως και τις 11 Νοεμβρίου, στο 4ο επίπεδο του The Mall Athens, ώρες καταστημάτων, με ελεύθερη είσοδο!

Επισκεφτείτε το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/547036268968887/

Πληροφορίες στο hamogelo.gr και στο 11040

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά το THE MALL ATHENS για τη φιλοξενία, την DIGIPRINT για τις εκτυπώσεις και για την ευγενική προσφορά τους σε είδη και υπηρεσίες τους: ALDIGRON DESIGN & PRINTINGANDREADIS AUDIOVISUAL, BERLING, BRIGHT, DIANA ΕΞΟΠΛΙΖΕΙΝ, ERGONOMIAEURO IN ΑΒΕΕ The Ballon Company, INTERAMERICAN, MADEIRAPC PODIMATAS AUDIOVISUAL SA, XLG ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΕΛΣΕΤ, ΛΑΒΔΑΣΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ, ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΓΕΝΚΑ

Leave a Reply