ΓΝΩΡΙΣΤΕ “ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ”

Μια αυλή λουλούδια κι ηλιαχτίδες, ένα δωμάτιο φωτεινό, χρώματα και πινέλα, το χαμόγελο και η έμπνευση της Ελένης Χιωτάκη. Αυτά όλα και άλλα πολλά είναι “Το εργαστήρι μας”, που βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρόμο της Κηφισιάς. Από εκεί ξεκινούν μονοπάτια για να συναντήσουν μικροί και μεγάλοι ένα άλλο εαυτό τους, πιο χρωματιστό, πιο χαρούμενο, πιο δημιουργικό.

IMG_0181

Τη φετινή χρονιά, κάθε Πέμπτη, από τις  18.00 έως τις 20.00 στο εργαστήρι μυθοπλασίας και αφήγησης ο γνωστός παραμυθάς Δρ. Στέλιος Πελασγός θα φορά στα παιδιά μια χρυσή κορόνα από λέξεις και μετά… θα διηγούνται και θα γράφουν και τα ίδια σαν πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, από τις 20.00 έως τις 22.00, κορόνα θα φορούν οι μεγάλοι στο εργαστήρι Αφήγησης και Δημιουργικής Γραφής.

dancing foot print

Τα απογεύματα της Παρασκευής, από τις  18.00 έως τις 19.30, το Εργαστήρι μας θα γεμίζει παιδικά γελάκια, καθώς οι κούκλες της Ιρίνα Μπόικο θα ζωντανεύουν το παραμύθι «Οι Μουσικοί της Βρέμης» για παιδιά από 2,5 εως 5 ετών.

Κάθε Σάββατο απόγευμα, από τις 17.30 έως τις 19.00, στο εργαστήρι ζωγραφικής και κατασκευών ο χρωματιστός εαυτός κάθε παιδιού θα γνωρίζει τους μεγάλους ζωγράφους και μετά θα… ζωγραφίζει σαν παλαβός ενώ κάθε Κυριακή, από τις 11.00 έως τις 13.00, οι ενήλικες μικρογλύπτες θα κατασκευάζουν μαριονέτες.

pinela sxoleio hill

Το Εργαστήρι μας πάει και στο σχολείο, όπου κάνει graffiti στους τοίχους ακόμα και με τα νήπια, κάνει παιχνίδι την ιστορία της Τέχνης και με εμπνευσμένα καλλιτεχνικά προγράμματα φέρνει τους δασκάλους και τα παιδιά ακόμα πιο κοντά.

Τελευταία δε αντλεί και μπόλικη σοφία από την 3η ηλικία, καθώς επισκέπτεται όλο κέφια και έμπνευση και τα ΚΑΠΗ!

Για πληροφορίες ….

COLOR LOGOcompass

Πεσματζόγλου 46α, 14561 Κηφισιά,
Τηλ:  210 6203586, 6938860173
info: www.toergastirimas.gr, mail.: toergastirimas@gmail.com, fb:To ergastiri mas 

Leave a Reply