ΓΛΥΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ | ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ, ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Η «Γλυκιά Συμφωνία» παρουσιάζεται στις 6, 7, 12, 13, 14 Δεκεμβρίου, σε πρώτη εκτέλεση, στην Αίθουσα Πολυχώρου της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η «Γλυκιά Συμφωνία» είναι ένα μουσικό ηχοχρωματικό παραμύθι σε κείμενα και στίχους Μαίρης Βούκανου, μουσική Γιώργου Βούκανου  και σκηνοθεσία Λευτέρη Δακαλάκη.

Πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Πιατάς.

Φιλική συμμετοχή:  Στέλιος Παρλιάρος.

Το μουσικό αυτό έργο περιγράφει σε ένα ονειρικό τοπίο τις πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων σε ένα Μαγεμένο δάσος την Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωες της. Με τους ονειρικούς ήχους, τα χρώματα και τα τραγούδια της Γλυκιάς Συμφωνίας θα δώσουμε μια γλυκιά ελπίδα στην πικρή καθημερινότητα του σήμερα. Μια μοναδική παράσταση για μικρούς και για μεγάλους.

afisa-glikia-simfonia-4.11-F

Συμμετέχουν: Άντα Αθανασοπούλου (Ευχονεράϊδα – Πριγκίπισσα  Γλυκιά Βανίλια), Δημήτρης Παπαγεωργίου (Πρίγκιπας Αμυγδαλόπαστος), Θάνος Χρόνης (Ζαχαροπλάστης Άχνης), Παναγιώτης Καμμένος (Κακός Λύκος), Θανάσης Βούτσας (Σοκολατοντελάλης), Μαριάννα Καλογεράκη (Κακιά Μάγισσα) και η μικρή Ελένη Αθανασοπούλου (Ευχονεραϊδάκι). Συμμετέχει η Χορωδία  της Ελληνογαλλικής Σχολής SaintJoseph με την διδασκαλία του Ηλία Λιαμή. Στο πιάνο ο Neville Jason Fahy, στις κιθάρες ο Μάριος Μούρμουρας ενώ την Ορχήστρα της Λαχταριστής Τρούφας διευθύνει ο Γιώργος Βούκανος. Τη σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια έχουν ο Αλέξανδρος και Χρήστος Μπουρελιάς.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Διεύθυνση:
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
115 21 Αθήνα 
Τηλεφωνικό κέντρο:
210 7282000

Leave a Reply