ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, μικροί και μεγάλοι υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μια οικογενειακή γιορτή στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, παρέα με τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών

Ελάτε να τιμήσουμε τον ερχομό του καλοκαιριού με παραδοσιακά τραγούδια, ποιήματα και έθιμα της Ελλάδας και του κόσμου! Ελάτε να περπατήσουμε όλοι μαζί στο δάσος, να παρατηρήσουμε και να νιώσουμε τις καλοκαιρινές αλλαγές στη γη του Υμηττού, αλλά και να παίξουμε «οικογενειακά» καλοκαιρινά παιχνίδια με το φως, το νερό και τον αέρα!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ: Για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών (μικρότερα αδέλφια ευπρόσδεκτα!)
ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ: Δηλώστε απαραίτητα την συμμετοχή σας στα τηλ: 210 7220866 και 6945380044 (κα. Κατερίνα Λιάπη). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 
ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ: Νερό, άνετα ρούχα (ανάλογα με τον καιρό) παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα στο βουνό.

Η συνάντησή θα κλείσει με ένα δροσερό καλοκαιρινό κέρασμα και με μια έκπληξη για κάθε οικογένεια από το Φυτώριο της Φιλοδασικής!

Η Φιλοδασική Ένωση Αθηνών είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και διαχειρίζεται το Αισθητικό Δάσος στον Υμηττό γύρω από την Μονή Καισαριανής. Επενδύει μεγάλο μέρος της προσπάθειάς της στο να φέρει παιδιά και ενήλικες κοντά στη φύση, μέσα από τα σχολικά και τα οικογενειακά εκπαιδευτικά προγράμματα που οργανώνει. Η οικονομική συμμετοχή, με την μορφή δωρεάς, είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια και ενισχύει την προσπάθεια της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών για την διατήρηση και ανάπτυξη των δασών.

Τις σχολικές και οικογενειακές δημιουργικές δραστηριότητες της Φιλοδασικής συντονίζουν η παιδαγωγός κα Ρόζα Τριανταφυλλίδη και η παιδοψυχολόγος κα Κατερίνα Λιάπη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Φιλοδασική Ένωση Αθηνών 
Online: http://www.philodassiki.org/ | e-mail: [email protected]dassiki.org
Διεύθυνση: Ηροδότου 10, 10675 Αθήνα
ΤΗΛ. 210 7220866- 6945380044

Leave a Reply