ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ CHRISTMAS LITTER LESS BAZAAR ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ

Μια ξεχωριστή μέρα πλησιάζει. Είναι η μέρα που «ξυπνούν» Χριστούγεννα στην καρδιά μας, καθώς ζούμε μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά και παράλληλα στηρίζουμε συνανθρώπους μας που περιμένουν την αγάπη μας. Το φιλανθρωπικό Christmas Litter Less Bazaar της Σχολής Χατζήβεη, που φέτος είναι αφιερωμένο στο Περιβάλλον, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 από τις 4:00 μ. μ. έως τις 9:00 μ. μ., στο χώρο του σχολείου.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Σχολής Χατζήβεη “Το σχολείο μας φόρεσε τα γιορτινά του και προσκαλούμε όλες τις οικογένειες για να γιορτάσουμε μαζί με εικαστικά εργαστήρια, δημιουργικές δραστηριότητες, bazaar βιβλίων και κατασκευών και πολλές εκπλήξεις. Ελάτε να φτιάξουμε την κορώνα των μάγων, να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικα litterless στολίδια, να φωτογραφηθούμε στα πιο ονειρικά τοπία, να δοκιμάσουμε τη Γερμανική συνταγή ζεστού κρασιού, να αναμετρηθούμε στο σκάκι … ελάτε να περάσουμε μαζί μια Χριστουγεννιάτικη δημιουργική ημέρα”! 

Φέτος τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν σε τρεις οργανισμούς και σκοπούς.

1. Σε συνεργασία με τους «Ανθρώπους Αγάπης», η Σχολή Χατζήβεη θα συνεισφέρει στη δημιουργία Γυμνασίου στο Μπουρούντι, δίπλα στο δημοτικό σχολείο που ίδρυσε το 2007 και φοιτούν 650 παιδιά.

2. Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο ιδιωτικών σχολείων, θα στηρίξει τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης. Τη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το Ζάππειο και το Ζωγράφειο.

3. Θα στηρίξει το έργο της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»που παρέχει σε ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας δωρεάν, στο σπίτι.

Το Bazaar είναι ανοικτό και με ελεύθερη είσοδο. Συμβολικό κόστος συμμετοχής στα εργαστήρια.

Πληροφορίες: 210-2511371, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια, www.xatzivei.gr

Leave a Reply