CHILD’S SPACE ATHENS ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΑΠΟ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Ο Κινητήρας διοργανώνει Κύκλο Ομαδικών Συναντήσεων του Child’Space Athens για βρέφη 5 εβδομάδων ως 5 μηνών και για βρέφη από 5 μηνών και μεγαλύτερα. Ελάτε μαζί με το μωρό σας να δοκιμάσετε  την εμπειρία της μεθόδου Child’Space μέσα από μία σειρά ομαδικών συναντήσεων.

Ομάδα βρεφών από 5 εβδομάδων – 5 μηνών μαζί με τους γονείς τους

Μία ομάδα  για τα πιο μικρά βρέφη και τους γονείς τους στην οποία εξερευνώνται νέες κινήσεις που διευρύνουν το κινητικό ρεπερτόριο και το παιχνίδι. Τα βρέφη βελτιώνουν την κίνησή τους σε διαφορετικές θέσεις και κινήσεις όπως  η θέση μπρούμυτα και το ρολλάρισμα και οι γονείς θέτουν τα ερωτήματά τους σε σχέση με την ανάπτυξη του παιδιού τους και με ειδικότερα θέματα όπως τον πόνο των κολικών, την αυτορρύθμιση της διάθεσης  κ.α.

Ομάδα βρεφών από 5 μηνών  και μεγαλύτερα μαζί με τους γονείς τους

Σε αυτή την ομάδα τα βρέφη μπορεί να έχουν μία μεγάλη ποικιλία διαφορών μεταξύ τους σε σχέση με την κινητική ανάπτυξή τους. Καθώς τα βρέφη έχουν αρχίσει να ”βγαίνουν” προς τον έξω κόσμο και να αναζητούν παιχνίδια και πρόσωπα, εμείς μαθαίνουμε πως να υποστηρίζουμε τις εξερευνήσεις τους και να τους προσφέρουμε καινούργιες δυνατότητες στην κίνηση και το παιχνίδι. Οι ικανότητες που εξασκούμε σε αυτή την ηλικία είναι σημαντικές και αποτελούν τη βάση για το μπουσούλημα και το περπάτημα.

Οι ομάδες που θα δημιουργηθούν είναι των 5 ζευγαριών η κάθε μία, γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θυμηθείτε να φέρετε μαζί σας ένα κουβερτάκι για να ξαπλώσετε το μωρό σας άνετα στο πάτωμα και κάποιο παιχνίδι του.

Διδάσκει και οδηγεί η Μάρθα Κλουκίνα, δασκάλα δημιουργικής κίνησης-σύμβουλος κινητικής ανάπτυξης και πιστοποιημένη Child’Space Practitioner.

http://www.childspaceathens.gr/

Πότε: από 11/1/2014 έως 15/2/2014 κάθε Σάββατο στις 10.00 για μωρά 0-5 μηνών και στις 11.00 για μωρά 5μηνών και πάνω
Διάρκεια: 50′ η κάθε ομάδα
Δηλώσεις συμμετοχής: 210-9248328
Κόστος: 80 €

Δεν επιτρέπεται το drop in

Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre

Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη

Τηλ: 2109248328

info@kinitiras.com

www.kinitirastudio.com

Facebook page: Kinitiras-Studio

Twitter: https://twitter.com/KINITIRAStudio

Μάρθα Κλουκίνα

Απόφοιτος του Laban Centre for Μovement and Dance με ΒΑ (Ηons)degree και υπότροφος του American Dance Festival 2001. ‘Eχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και υπήρξε μέλος τις χορογραφικής ομάδας του Δ. Παπαιωάννου για τις Tελετές Eναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 2004. ‘Εχει δουλέψει ως χορογράφος και κινησιολόγος στο θέατρο και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με το Εθνικό Θέατρο,την Εθνική Λυρική Σκηνή,το θέατρο Αμόρε,το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.Έχει χορογραφήσει στη Μικρή Πόρτα Ξένια Καλογεροπούλου για τις παραγωγές παιδικού θεάτρου «To αγόρι με τη βαλίτσα», «Η Κοιμωμένη ξύπνησε», «Poυμπελστίλσκιν», «Παραμυθι-ssimo» και έχει συν-σκηνοθετήσει με την Ξ. Καλογεροπούλου τις παραστάσεις «Έλα έλα» και «Που είναι;» για παιδιά ηλικίας 1 1/2 ως 6 ετών. ‘Eχει επίσης σκηνοθετήσει την παράσταση «Από που πάνε για το κάστρο,παρακαλώ;» για παιδιά από 4 εως 12 χρονών. Μελέτησε την ανάπτυξη βρεφών και νηπίων με την Dr.Chava Shelhav (2009-2013) και ολοκλήρωσε την πρακτική της στην Ολλανδία στη μέθοδο Child’Space Chava Shelhav method, (Developmental monitoring for babies and toddlers). Διδάσκει δημιουργική κίνηση και αυτοσχεδιασμό εδώ και 18 χρόνια σε νήπια, παιδιά, εφήβους, ενήλικές επαγγελματίες και ερασιτέχνες ενώ από το 2006 είναι μόνιμη συνεργάτης του Θεατρικού Εργαστηρίου της Μικρής Πόρτας. Έχει παρουσιάσει τo εκπαιδευτικό της έργο στο Πανελλήνιο Συνέδριο Βρεφονηπιαγωγών 2011, στα ΤΕΙ της Αθήνας στο Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας και σε Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Επίσης παίρνει μέρος στο 1o Feldenkrais Training (Awareness through movement) στην Αθήνα.

Leave a Reply